24H of Zolder: McDonald’s Racing Norma aan de leiding halfweg de nacht

Na 8 uur racen ligt de #3 McDonald’s Racing Norma met Koen De Wit aan de leiding in de 24 Uren van Zolder. Met een achterstand van iets meer dan twee ronden vinden we de #121 Deldiche Racing Norma met Tim Joosen terug, ook derde positie wordt nog steeds ingenomen door een Norma, de #2 Russell Racing by PK Carsport met Alon Day. 

Op een vierde plaats en leider bij de GT’s vinden we #12 RED ANT Racing Porsche terug met op dit moment Glenn Van Parijs in het zitje. Op plaats twee en drie vinden we de Porsches terug van Belgium Racing, de #99 met Marc Goossens voor de #98 met Jan Ooms achter het stuur.

De safety car is in het totaal 5 keer moeten tussenkomen, meestal enkel om wagens die tijdens de race vast kwamen te zitten in de grindbak. Enkel de #20 Totaalplan Racing Lamborghini met Kenneth Linthout werd met de takelwagen in de pitlane afgezet, op dit moment staat de bolide al ruim een kwartier in de box en zijn ze teruggevallen naar P22.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

NLS 2: Tweede overwinning in twee races voor de BMW M4 GT3

De BMW M4 GT3 was opnieuw de snelste in de tweede race van het seizoen van de Nürburgring Endurance Series (NLS). Nadat ROWE Racing...

Georg Linnamäe leider na de openingsronde

Het was een emotioneel moment voor de leden van Ecurie Bayard toen de Est Ott Tänak van start ging voor de eerste lus van...

Opnieuw een vol startveld voor de Porsche Carrera Cup Deutschland 

De Porsche Carrera Cup Deutschland begint zijn nieuwe seizoen van 27 tot 29 april op Spa-Francorchamps in België. Dit jaar staan er 32 Porsche...
error: Content is protected !!