24H Spa Prologue: Productieve testdagen voor Madpanda Motorsport

Het Madpanda-team heeft een productieve Prologue achter de rug voor de 75e editie van de CrowdStrike 24 Hours of Spa. Ezequiel Companc en de drie debutanten, Magnus Gustavsen, Jesse Salmenautio en Alexey Nesov, hebben gedurende twee dagen zonder problemen 1.400 kilometer afgelegd.

Ondanks enkele rode vlaggen die tijdens de testdagen werden getoond, slaagde het #90 Madpanda-team erin om alle geplande tests uit te voeren. Hierdoor konden de drie nieuwkomers waardevolle ervaring opdoen met de GT3-auto op de rollercoaster in de Belgische Ardennen, ter voorbereiding op hun eerste deelname aan de 24 uur van Spa.

SRO 2023
Madpanda Motorsport

Met de afsluiting van de Prologue zijn de laatste voorbereidingen voor ’s werelds grootste GT-race voltooid en begint het aftellen. Het team zal nu echter eerst naar het circuit van Paul Ricard gaan voor de tweede ronde van de Fanatec GT World Endurance Cup. 

SRO 2023
Madpanda Motorsport

Na een podiumplaats op Monza heeft het Spaanse team hoge verwachtingen. Het Madpanda-team staat momenteel op de tweede plaats in het Silver Cup Endurance-klassement en op de eerste plaats in het SRO E-sports-kampioenschap.

carsandcurbs.com

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland begint het nieuwe seizoen in Imola

Het nieuwe seizoen van de Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland gaat van start op het circuit van Imola, Italië, met een indrukwekkend veld van...

RedAnt Racing met grote ambities richting thuisrace in Spa

Na een klinkende zege in de 12 uur van Mugello trekt RedAnt Racing als leider in de 992-klasse naar de tweede manche van de...

NTC 2024 in de volgende bocht van het Junior Black Knights Team

De eerste van zeven races van het seizoen vindt dit weekend plaats in Assen (Nederland) voor de drie aanstormende Belgische rijders. De beste jonge coureurs...
error: Content is protected !!