9 Hours of Kyalami: AKKA-ASP Mercedes ook dominant in de nachttraining

De nummer 89 AKKA-ASP Mercedes-AMG GT3 Evo dominant in alle drie de vrije trainingen voorafgaand aan de Intercontinental GT Challenge powered by Pirelli seizoensfinale in Kyalami. Ook tijdens de laatste sessie die plaatsvond in het donker voerde Raffaele Marciello opnieuw de kop van de tabellen aan. De Italiaan deelt de AKKA-ASP-cockpit met Jules Gounon en Timur Boguslavskiy.

Antonio Fuoco landgenoot van Marciello, strandde opnieuw op de tweede plaats met zijn #71 AF Corse Ferrari net zoals in sessie twee. Op de derde plaats vinden we de SunEnergy 1 Racing Mercedes-AMG terug van Mikael Grenier, die amper 0,3 seconden langzamer was dan hun merkgenoten van AKKA-ASP.

Het Belgische WRT Team met onze landgenoten Charles Weerts en Dries Vanthoor eindigde net buiten de top-drie achter het stuur van de Audi R8 LMS GT3 Evo. Come Ledogar vervolledigde de top vijf in de andere wagen van het AF Corse Ferrari Team.

Vandaag starten de eerste pre-kwalificaties van de 9 Hours of Kyalami om 10:35 uur lokale tijd.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland begint het nieuwe seizoen in Imola

Het nieuwe seizoen van de Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland gaat van start op het circuit van Imola, Italië, met een indrukwekkend veld van...

RedAnt Racing met grote ambities richting thuisrace in Spa

Na een klinkende zege in de 12 uur van Mugello trekt RedAnt Racing als leider in de 992-klasse naar de tweede manche van de...

NTC 2024 in de volgende bocht van het Junior Black Knights Team

De eerste van zeven races van het seizoen vindt dit weekend plaats in Assen (Nederland) voor de drie aanstormende Belgische rijders. De beste jonge coureurs...
error: Content is protected !!