9 Hours of Kyalami: AKKA-ASP Mercedes ook dominant in de nachttraining

De nummer 89 AKKA-ASP Mercedes-AMG GT3 Evo dominant in alle drie de vrije trainingen voorafgaand aan de Intercontinental GT Challenge powered by Pirelli seizoensfinale in Kyalami. Ook tijdens de laatste sessie die plaatsvond in het donker voerde Raffaele Marciello opnieuw de kop van de tabellen aan. De Italiaan deelt de AKKA-ASP-cockpit met Jules Gounon en Timur Boguslavskiy.

Antonio Fuoco landgenoot van Marciello, strandde opnieuw op de tweede plaats met zijn #71 AF Corse Ferrari net zoals in sessie twee. Op de derde plaats vinden we de SunEnergy 1 Racing Mercedes-AMG terug van Mikael Grenier, die amper 0,3 seconden langzamer was dan hun merkgenoten van AKKA-ASP.

Het Belgische WRT Team met onze landgenoten Charles Weerts en Dries Vanthoor eindigde net buiten de top-drie achter het stuur van de Audi R8 LMS GT3 Evo. Come Ledogar vervolledigde de top vijf in de andere wagen van het AF Corse Ferrari Team.

Vandaag starten de eerste pre-kwalificaties van de 9 Hours of Kyalami om 10:35 uur lokale tijd.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Haupt zet HRT Mercedes-AMG bovenaan in Bronze Test op Barcelona

Tijdens de Bronze Test op Circuit de Barcelona-Catalunya zette Hubert Haupt van HRT de snelste tijd neer in 1:41.733 achter het stuur van de...

Bruno Thiry met Volkswagen ID. 5 in de E-Rallye de Monte-Carlo

Hij was meer dan een decennium lang één van de beste vertegenwoordigers van de Belgische rallysport op wereldniveau. Na acht deelnames aan de Rally...

DTM: Frustrerend weekend voor Tim Heinemann op de Red Bull Ring

Tim Heinemann beleefde een teleurstellend raceweekend op de Red Bull Ring in Oostenrijk tijdens de voorlaatste race van het DTM-seizoen 2023. Het weekend werd...
error: Content is protected !!