Abt Sportsline keert terug als privé-team naar de DTM

Audi Abt Sportsline is het derde team dat heeft bevestigd volgend jaar te zullen meestrijden in het vernieuwde DTM-kampioenschap voor GT wagens. Het toonaangevende Duitse team keert terug als privé-team en brengt twee Audi R8 LMS GT3’s mee naar het nieuwe kampioenschap.

Dit jaar eindigden Nico Mueller en Robin Frijns nog als tweede en derde in het eindklassement voor Audi Sport Team Abt in de DTM. Het Duitse team blijft dus trouw aan de DTM en aan Audi, welke 2 piloten de kleuren van Audi Abt Sportsline zullen verdedigen in 2021 is nog niet bekend gemaakt.

“Al 20 jaar maakt de DTM deel uit van ons leven, in dit kampioenschap hebben we de mooiste overwinningen behaald en dat is ook de reden waarom we verder willen gaan in dit vernieuwde GT-kampioenschap van de DTM,” aldus Hans-Jürgen van Abt Sportsline. “Samen met onze fans en medewerkers willen we een nieuw hoofdstuk schrijven in deze nieuwe raceserie, maar deze keer als privé-team en niet als fabrieksteam.”

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Eerste Rally of Bertrix presenteert een mooie affiche 

Dit weekend maakt de Rally of Bertrix zijn intrede in het Kroon-Oil Belgian Rally Championship. Meer nog, het is zelfs de allereerste editie van...

Huber Racing maakt zijn debuut in de ADAC GT Masters

Huber Racing zal zijn debuut maken in de ADAC GT Masters op het "Festival of Dreams" dit weekend. Het Beierse team zal in totaal...

Belgium Racing aan de voet van het podium in Spa na lastige wedstrijd

Afgelopen weekend stond op het F1-circuit in Spa-Francorchamps de tweede afspraak van het Belcar Endurance Championship 2023 en de Porsche Endurance Trophy Benelux 2023...
error: Content is protected !!