ADAC GT Masters: Benjamin Hites snelste in vrije trainingen

Op het Circuit Zandvoort zette de Chileen Benjamin Hites van Team Grasser Racing op vrijdag de snelste tijd neer tijdens de vrije trainingen van de ADAC GT Masters. In zijn Lamborghini Huracán GT3 Evo2 was hij 0,013 seconden sneller dan David Schumacher van Haupt Racing Team.

Schumacher had eerder op de dag de snelste tijd neergezet in de Mercedes-AMG GT3, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met de tweede plaats. De derde tijd was voor Tom Kalender en Elias Seppänen in de Mercedes-AMG GT3 van Landgraf Motorsport.

ADAC GT Masters 2024
David Schumacher

De eerste kwalificatie van het weekend begint zaterdagochtend om 8:25 uur en is live te volgen via een gratis livestream op adac.de/motorsport en het YouTube-kanaal @adacmotorsports. De zaterdagrace start om 15:15 uur en wordt live uitgezonden op Sport1.

carsandcurbs.com

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Dubbel programma voor Belgium Racingop Circuit Zolder

In het kader van de Xwift Belgian Truck Grand Prix staat deze week op Circuit Zolder de tweede afspraak gepland van zowel het Belcar...

GILLES PYCK: “DE VW POLO GTI GEEFT ME VEEL VERTROUWEN”

Dit weekend zijn Gilles Pyck en Emile Mourisse aan hun zesde deelname in de Ardeca Ypres Rally toe. Bij die gelegenheid dragen ze de...

Ardeca Ypres Rally: Chris Ingram als referentie

In de Ardeca Ypres Rally zijn dit weekend de youngtimers favoriet in het Historic BRC. Vooral de BMW M3 E30's worden getipt om een...
error: Content is protected !!