ADAC GT Masters: Drie Lamborghini’s voor Emil Frey Racing

Opnieuw goed nieuws voor de ADAC GT Masters, ook Emil Frey Racing zal dit jaar zijn debuut maken in het Duitse GT-kampioenschap. Het Zwitserse team zal maar liefst drie Lamborghini Huracán GT3 EVO’s inzetten voor het nieuwe seizoen. Met een voormalig Formule 1-coureur, Lamborghini fabrieksrijders en fabrieksjunioren zal het team de strijd aangaan voor de GT-titel.

De sterke line-up wordt aangevoerd door Lamborghini-fabriekscoureurs Albert Costa (31) en Franck Perera (37). Voormalig Formule 1-coureur Jack Aitken (26) en een aantal getalenteerde junioren completeren het team van Emil Frey Racing, dat fabrieksondersteuning krijgt van Lamborghini. Twee wagens van de drie zullen de startnummers 19 en 63 dragen, die het jaar vertegenwoordigen waarin Lamborghini werd opgericht.

Op het nummer 63 delen fabrieksrijder Albert Costa en Jack Aitken de cockpit. Terwijl Aitken zijn debuut maakt in de serie kan Spanjaard Costa rekenen op zijn ADAC GT Masters-ervaring. Fabriekscoureur Franck Perera en Lamborghini Junior Arthur Rougier (21) zullen de Lamborghini-cockpit delen van het nummer 19. De auto met het nummer 14 – het geluksgetal van teambaas Lorenz Frey-Hilti – zal bestuurd worden door een jong duo. Mick Wishofer (22) heeft al één overwinning in de ADAC GT Masters 2020 op zijn naam staan en zal de wagen delen met Konsta Lappalainen (20), die zijn debuut maakt in het Duitse GT-kampioenschap.

Met deze indrukwekkende line-up en een volledig gemotiveerd team heeft Emil Frey Racing de basis gelegd voor een succesvol seizoen. Het nieuwe ADAC GT Masters-seizoen gaat van 22 tot 24 april van start in de Motorsport Arena Oschersleben.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Mattia Binotto wordt nieuwe leider van Audi’s Formule 1-project

Mattia Binotto wordt de nieuwe leider van Audi's Formule 1-project, dat op 1 augustus begint. Audi bereidt zich voor op zijn intrede in de...

IAME Series Benelux: 5 winnaars openen hun palmares in Genk

Meer dan twee maanden na het raceweekend in Ostricourt gingen de IAME Series Benelux terug van start op het circuit van Karting Genk het...

Frikadelli Racing maakt gastoptreden in de GT World Challenge Europe

Frikadelli Racing zal van 26-28 juli 2024 een gastoptreden maken in de GT World Challenge Europe op de Nürburgring met hun Ferrari 296 GT3,...
error: Content is protected !!