ADAC GT Masters: Goed nieuws voor alle racefans

Het nieuwe seizoen begint meteen met goed nieuws voor alle fans, de openingsronde van het Duitse GT-kampioenschap in Motorsport Arena Oschersleben van 22 tot 24 april zal plaatsvinden zonder beperkingen vanwege het coronavirus. Voor het eerst sinds 2019 kan een ADAC GT Masters-evenement in Oschersleben weer toeschouwers verwelkomen, waardoor de autosport en de fans weer centraal staan. De motorsportfans zijn ook welkom tijdens de officiële pre-season test van de ADAC GT Masters in Oschersleben.

Van 4 tot 6 april houden de ADAC GT Masters, ADAC TCR Duitsland en ADAC GT4 Duitsland hun officiële pre-season test in Oschersleben. Zes teams zullen hun debuut maken tijdens deze testdagen: Allied-Racing, ID Racing with Herberth, Eastalent Racing, Emil Frey Racing, Madpanda Motorsport en Team ZVO. Naast de komst van nieuwe teams zijn er ook een aantal nieuwe coureurs die hun opwachting zullen maken in het Duitse GT-kampioenschap.

Bovendien zal het 3.667 kilometer lange circuit ook twee nieuwe auto’s verwelkomen: de BMW M4 GT3 maakt zijn eerste officiële ritje in het Duitse GT-kampioenschap, net als de nieuwe Audi R8 LMS GT3 Evo II.

“Dit is heel leuk nieuws voor alle motorsportfans aan het begin van het seizoen. De focus ligt eindelijk weer op de sport”, aldus ADAC Motorsport Director Thomas Voss.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

DTM: Nieuwe testbeperkingen met focus op duurzaamheid en kostenbesparing

De beslissing van de DTM om testbeperkingen in te voeren voor het seizoen 2024 onderstreept een strategische verschuiving naar duurzaamheid en kostenefficiëntie. Door privétests...

Sterke prestatie van Dries Van Langendonck

Dries Van Langendonck schreef dit weekend in Sarno een mooi lijntje bij op zijn palmares. Door als derde te finishen in de finale van...

FIA WEC: Porsche domineert in Qatar

De eerste race van het WEC-seizoen 2024 is afgesloten met een dominante prestatie van Porsche, zowel in de Hypercar als in de LMGT3-klasse. De...
error: Content is protected !!