ADAC GT Masters: ID Racing bundelt krachten met Herberth Motorsport

ID Racing kan voor zijn debuutseizoen in de ADAC GT Masters een beroep doen op de ervaring van het Herberth Motorsport-team, de nieuwe versmelting zal racen onder de naam ID Racing with Herberth. De Porsche 911 GT3 R met het nummer 44 zal bestuurd worden door Robert Renauer en Klaus Bachler.

Robert Renauer maakte zijn ADAC GT Masters-debuut in 2008. Sindsdien won hij zeven races, werd hij kampioen in 2018 en werd hij twee keer tweede aan het einde van het seizoen – als coureur en teambaas. De 37-jarige en zijn tweelingbroer Alfred runnen het Herberth Motorsport-team, waarmee hij eerder succes had in het Duitse GT-kampioenschap. Dit seizoen rijdt Renauer voor het eerst in acht jaar voor een ander team – ID Racing with Herberth – in de ADAC GT Masters.

Klaus Bachler is bezig aan zijn achtste seizoen in de ADAC GT Masters. De Oostenrijker heeft tot nu toe twee keer plaats mogen nemen op de bovenste trede van het podium en eindigde als vierde overall in 2015. De 30-jarige uithoudingsspecialist maakte indruk met podiumplaatsen in de 24-uursraces in Dubai en Le Mans.

Met deze indrukwekkende line-up kan het team van Iris Dorr rekenen op heel wat ervaring in het GT-racen en zal het snel acclimatiseren in het Duitse GT-kampioenschap.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Haupt zet HRT Mercedes-AMG bovenaan in Bronze Test op Barcelona

Tijdens de Bronze Test op Circuit de Barcelona-Catalunya zette Hubert Haupt van HRT de snelste tijd neer in 1:41.733 achter het stuur van de...

Bruno Thiry met Volkswagen ID. 5 in de E-Rallye de Monte-Carlo

Hij was meer dan een decennium lang één van de beste vertegenwoordigers van de Belgische rallysport op wereldniveau. Na acht deelnames aan de Rally...

DTM: Frustrerend weekend voor Tim Heinemann op de Red Bull Ring

Tim Heinemann beleefde een teleurstellend raceweekend op de Red Bull Ring in Oostenrijk tijdens de voorlaatste race van het DTM-seizoen 2023. Het weekend werd...
error: Content is protected !!