ADAC GT Masters: ID Racing start in 2022 met een Porsche 911 GT3 R

Opnieuw goed nieuws voor het Duitse GT-kampioenschap, het nieuwe team ID Racing dat werd opgericht door Iris Dorr, zal de startgrid van 2022 vervoegen met een Porsche 911 GT3 R. ID Racing voegt zich zo bij ZVO Racing, Allied Racing en Madpanda Motorsport als een van de vele nieuwkomers in de ADAC GT Masters. Het Zuid-Duitse team uit Lonsee kan rekenen op ervaring uit het verleden opgedaan in het Duitse GT-kampioenschap, de crew maakte zijn debuut in de serie met MRS GT-Racing in 2011, en heeft sindsdien drie races gewonnen.

Teambaas Iris Dorr is al ruim 30 jaar actief in de autosport, eerst zelf als coureur, toen als manager en nu als eigenaar. ID Racing zal ook deelnemen aan de Porsche Carrera Cup Deutschland, de serie zal bij de meeste evenementen het voorprogramma inkleuren van het Duitse GT-kampioenschap.

Iris Dorr

“Het hele team heeft veel vertrouwen en is enthousiast over het komende seizoen in de ADAC GT Masters. Er is een gezonde maar sterke concurrentie in de serie, maar ook ons team heeft al veel ervaring en werkt heel goed samen. We zijn momenteel nog bezig met het finaliseren van onze line-up. Binnenkort maken we de chauffeurs bekend die voor ons achter het stuur gaan zitten. ID Racing kijkt er echt naar uit om over slechts drie maanden eindelijk te gaan racen.”

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

FIA WEC: Eerste pole voor de Porsche 963

Porsche Penske Motorsport heeft zijn eerste pole-position veroverd in het FIA World Endurance Championship WEC in Qatar. In een spannende strijd op het Lusail...

DTM: ENGSTLER KLAAR VOOR ZIJN TWEEDE SEIZOEN MET LAMBORGHINI

Luca Engstler maakt zich op voor nog een spannend seizoen in het DTM-kampioenschap, ditmaal als vertegenwoordiger van het Lamborghini Liqui Moly-team. Samen met Lamborghini-fabriekscoureur...

De KA100 maakt kartingsport meer toegankelijk

De nieuwe categorie KA100, die zijn opwachting maakt in de IAME Series Benelux 2024, verdeeld in twee klassementen (KA100 148 en KA100 158 –...
error: Content is protected !!