ADAC GT Masters: Joos Sportwagentechnik-team maakt livery bekend

Afgelopen zondag presenteerde het Joos Sportwagentechnik-team de nieuwe kleuren voor dit seizoen in het Duitse GT-kampioenschap. Ex-kampioen Christian Engelhart en Ayhancan Güven delen samen het stuur van de opvallende Porsche 911 GT3 R in een fel, geelblauw design.

Het nummer 91 van de Porsche verwijst naar het geboortejaar van teambaas Michael Joos. Met de twee Porsche-coureurs kan het team rekenen op een ijzersterke line-up. Engelhart is al vele jaren een van de meest succesvolle coureurs in de ADAC GT Masters. In totaal staan ​​48 overwinningen en 127 podiumplaatsen op het cv van de 35-jarige coureur.

Teamgenoot Güven is een van de rijzende sterren op de Porsche-piramide. Op slechts 23-jarige leeftijd kan de in Istanbul geboren Turk al terugkijken op vele successen. Vorig seizoen werd hij met vier raceoverwinningen vicekampioen in de Porsche Carrera Cup Duitsland en derde in de Porsche Mobil 1 Supercup.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

SRO Motorsports Group en Pirelli verlengen de samenwerking

SRO Motorsports Group en Pirelli hebben een nieuwe vijfjarige overeenkomst aangekondigd die hun langdurige samenwerking verlengt tot en met het seizoen 2028. Volgens deze...

Comtoyou Racing vanaf 2024 met Aston Martin

De aankondiging kwam er zaterdagnamiddag op het Circuit de Barcelona-Catalunya, waar de voorlaatste wedstrijd van de Fanatec GT World Challenge Europe werd gehouden, tegelijk...

Hamofa Motorsport pakt in Oschersleben de titel in GTB

Oschersleben ligt achter de rug en het is nog even wachten tot de finale van het Belcar Endurance Championship. Een stand van zaken in...
error: Content is protected !!