ADAC GT Masters: Joos Sportwagentechnik-team maakt livery bekend

Afgelopen zondag presenteerde het Joos Sportwagentechnik-team de nieuwe kleuren voor dit seizoen in het Duitse GT-kampioenschap. Ex-kampioen Christian Engelhart en Ayhancan Güven delen samen het stuur van de opvallende Porsche 911 GT3 R in een fel, geelblauw design.

Het nummer 91 van de Porsche verwijst naar het geboortejaar van teambaas Michael Joos. Met de twee Porsche-coureurs kan het team rekenen op een ijzersterke line-up. Engelhart is al vele jaren een van de meest succesvolle coureurs in de ADAC GT Masters. In totaal staan ​​48 overwinningen en 127 podiumplaatsen op het cv van de 35-jarige coureur.

Teamgenoot Güven is een van de rijzende sterren op de Porsche-piramide. Op slechts 23-jarige leeftijd kan de in Istanbul geboren Turk al terugkijken op vele successen. Vorig seizoen werd hij met vier raceoverwinningen vicekampioen in de Porsche Carrera Cup Duitsland en derde in de Porsche Mobil 1 Supercup.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Legend Condroz Rally: Het deelnemersveld van de eerste editie krijgt vorm

Sinds de aankondiging dat de Royal Motor Club de Huy de Legend Condroz Rally zou organiseren, die gepland staat voor 10, 11 en 12...

Schubert Motorsport bovenaan voor Manthey EMA tijdens DTM-test in Hockenheim

Schubert Motorsport domineerde de DTM-testdagen op het circuit van Hockenheim, met René Rast als snelste coureur, gevolgd door teamgenoten Sheldon van der Linde en...

Henk Vossen opnieuw naar WRC Rally van Kroatië

Als op vrijdag 19 april in Zagreb de voor het Wereldkampioenschap meetellende Rally van Kroatië van start gaat, zal ook de Nederlandse routinier Henk...
error: Content is protected !!