ADAC GT Masters kan begin augustus niet racen op de Nürburgring

Na de tragische watersnoodramp in de Eifel en de omliggende regio’s zullen de Nürburgring en haar infrastructuur ten vroegste tot 8 augustus door reddingsdiensten worden gebruikt als hoofdkwartier voor de coördinatie van de hulpverlening in de regio. Onder deze omstandigheden kan dus begin augustus niet langer het vierde raceweekend van het Duitse GT-kampioenschap plaatsvinden op de Nürburgring zoals oorspronkelijk was gepland. Een nieuwe datum of locatie wordt momenteel gezocht en zal binnenkort bekend worden gemaakt.

“De beelden uit de Eifel en de omliggende regio’s hebben ons allemaal geschokt. Ons diepste medeleven gaat uit naar de getroffenen, en ons respect gaat vooral uit naar de reddingsdiensten in de regio, met wie iedereen die betrokken is bij de autosport een zeer speciale relatie heeft. Sinds afgelopen weekend ondersteunen de ADAC Air Rescue, ADAC-wegpatrouilles en vele vrijwilligers van de regionale en lokale ADAC-clubs het getroffen gebied. De Nürburgring en haar team leveren een belangrijke bijdrage aan de hulpverlening in de regio. We werken nu samen om een ​​alternatieve datum te vinden voor de ADAC GT Masters”, zegt Lars Soutschka, lid van de Raad van Bestuur van ADAC e. v..

Ook het ADAC Racing Weekend, georganiseerd door MSC Bork en gepland op de Nürburgring in de week voorafgaand aan de ADAC GT Masters van 30 juli tot 1 augustus, gaat niet door. Binnenkort volgt hier ook informatie over mogelijk een nieuwe datum.

Alle gekochte tickets voor de ADAC GT Masters op de Nürburgring behouden hun geldigheid, ook als een andere locatie wordt gebruikt. Voor vragen over tickets kunnen ticketkopers terecht bij de klantenservice van de ADAC GT Masters-ticketshop op 0351 / 30708010 of per e-mail naar [email protected].

Bron: ADAC GT Masters

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Eerste Rally of Bertrix presenteert een mooie affiche 

Dit weekend maakt de Rally of Bertrix zijn intrede in het Kroon-Oil Belgian Rally Championship. Meer nog, het is zelfs de allereerste editie van...

Huber Racing maakt zijn debuut in de ADAC GT Masters

Huber Racing zal zijn debuut maken in de ADAC GT Masters op het "Festival of Dreams" dit weekend. Het Beierse team zal in totaal...

Belgium Racing aan de voet van het podium in Spa na lastige wedstrijd

Afgelopen weekend stond op het F1-circuit in Spa-Francorchamps de tweede afspraak van het Belcar Endurance Championship 2023 en de Porsche Endurance Trophy Benelux 2023...
error: Content is protected !!