ADAC GT Masters: Land-Motorsport maakt tweede line-up bekend

Ook voor de tweede inschrijving van Montaplast by Land-Motorsport, de Audi R8 LMS GT3 evo II met het nummer 28, heeft het team vandaag de line-up bekend gemaakt. ADAC GT Masters-kampioen van 2007, Christopher Haase zal de cockpit delen met de 16-jarige nieuwkomer Salman Owega. Eerder deze week werd al bevestigd dat Tim Zimmermann naast regerend ADAC GT Masters-kampioen Christopher Mies de nummer 1 auto zal besturen. Ook voor de tweede line-up kiest het team deze keer voor ervaring gecombineerd met jong talent.

Met Christopher Haase heeft Land-Motorsport een echte held van de ADAC GT Masters in huis gehaald. De 34-jarige Audi-coureur heeft reeds 150 races gereden sinds de serie zijn debuut maakte in 2007. Meteen in dat jaar werd Haase gekroond tot kampioen in een Lamborghini Gallardo GT3 gerund door het Reiter Engineering-team.

Voor Salman Owega is de ADAC GT Masters echter geenszins onbekend terrein. Eind vorig jaar maakte het jonge talent twee gastoptredens in de serie en werd hij de jongste starter in de geschiedenis van het Duitse GT-kampioenschap.

Het duo dat mag plaatsnemen aan het stuur van de derde auto, wordt exclusief bekendgemaakt in de PS on Air-aflevering van zondag.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland begint het nieuwe seizoen in Imola

Het nieuwe seizoen van de Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland gaat van start op het circuit van Imola, Italië, met een indrukwekkend veld van...

RedAnt Racing met grote ambities richting thuisrace in Spa

Na een klinkende zege in de 12 uur van Mugello trekt RedAnt Racing als leider in de 992-klasse naar de tweede manche van de...

NTC 2024 in de volgende bocht van het Junior Black Knights Team

De eerste van zeven races van het seizoen vindt dit weekend plaats in Assen (Nederland) voor de drie aanstormende Belgische rijders. De beste jonge coureurs...
error: Content is protected !!