ADAC GT Masters: Land-Motorsport maakt tweede line-up bekend

Ook voor de tweede inschrijving van Montaplast by Land-Motorsport, de Audi R8 LMS GT3 evo II met het nummer 28, heeft het team vandaag de line-up bekend gemaakt. ADAC GT Masters-kampioen van 2007, Christopher Haase zal de cockpit delen met de 16-jarige nieuwkomer Salman Owega. Eerder deze week werd al bevestigd dat Tim Zimmermann naast regerend ADAC GT Masters-kampioen Christopher Mies de nummer 1 auto zal besturen. Ook voor de tweede line-up kiest het team deze keer voor ervaring gecombineerd met jong talent.

Met Christopher Haase heeft Land-Motorsport een echte held van de ADAC GT Masters in huis gehaald. De 34-jarige Audi-coureur heeft reeds 150 races gereden sinds de serie zijn debuut maakte in 2007. Meteen in dat jaar werd Haase gekroond tot kampioen in een Lamborghini Gallardo GT3 gerund door het Reiter Engineering-team.

Voor Salman Owega is de ADAC GT Masters echter geenszins onbekend terrein. Eind vorig jaar maakte het jonge talent twee gastoptredens in de serie en werd hij de jongste starter in de geschiedenis van het Duitse GT-kampioenschap.

Het duo dat mag plaatsnemen aan het stuur van de derde auto, wordt exclusief bekendgemaakt in de PS on Air-aflevering van zondag.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Haupt zet HRT Mercedes-AMG bovenaan in Bronze Test op Barcelona

Tijdens de Bronze Test op Circuit de Barcelona-Catalunya zette Hubert Haupt van HRT de snelste tijd neer in 1:41.733 achter het stuur van de...

Bruno Thiry met Volkswagen ID. 5 in de E-Rallye de Monte-Carlo

Hij was meer dan een decennium lang één van de beste vertegenwoordigers van de Belgische rallysport op wereldniveau. Na acht deelnames aan de Rally...

DTM: Frustrerend weekend voor Tim Heinemann op de Red Bull Ring

Tim Heinemann beleefde een teleurstellend raceweekend op de Red Bull Ring in Oostenrijk tijdens de voorlaatste race van het DTM-seizoen 2023. Het weekend werd...
error: Content is protected !!