ADAC GT Masters: Madpanda Motorsport nu ook in het Duits GT-kampioenschap

De ADAC GT Masters mogen een nieuwe internationale nieuwkomer verwelkomen in het kampioenschap, het Spaanse team Madpanda Motorsport zal één Mercedes-AMG GT3 Evo inzetten voor het nieuwe seizoen. Het Duitse GT-kampioenschap is geen onbekend terrein voor teambaas Ezequiel Companc, eerder in 2017 en 2018 nam de Argentijn het stuur van een Lamborghini Huracán GT3 en vierde hij twee raceoverwinningen.

In 2020 maakte het Madpanda Motorsport Team zijn debuut in de GT World Challenge Europe Endurance Cup en won vorig jaar nog de Silver Cup tijdens de legendarische 24 Hours of Spa. Dankzij de mascotte “crazy panda” heeft het team op kort tijd een grote schare fans opgebouwd en zijn ze geen onbekende meer in het internationale GT-racen. Het team wil vooral een nieuwe uitdaging aangaan en zal de line-up in een later stadium bekend maken. De Spanjaarden mikken ook meteen op het podium met de ‘Marga’, de naam die het team aan de Mercedes-AMG GT3 toekent.

© Foto: Madpanda Motorsport

De ADAC GT Masters starten het nieuwe seizoen over iets minder dan drie maanden van 22 tot en met 24 april 2022 in de Motorsport Arena Oschersleben.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Georg Linnamäe leider na de openingsronde

Het was een emotioneel moment voor de leden van Ecurie Bayard toen de Est Ott Tänak van start ging voor de eerste lus van...

Opnieuw een vol startveld voor de Porsche Carrera Cup Deutschland 

De Porsche Carrera Cup Deutschland begint zijn nieuwe seizoen van 27 tot 29 april op Spa-Francorchamps in België. Dit jaar staan er 32 Porsche...

Lynk & Co Cyan Racing onthult kleurstelling en nummers TCR World Tour 2023

Lynk & Co Cyan Racing heeft zijn livery en racenummers onthuld voor het eerste TCR World Tour seizoen waarin het team vier nieuwe generatie...
error: Content is protected !!