ADAC GT Masters: Madpanda Motorsport nu ook in het Duits GT-kampioenschap

De ADAC GT Masters mogen een nieuwe internationale nieuwkomer verwelkomen in het kampioenschap, het Spaanse team Madpanda Motorsport zal één Mercedes-AMG GT3 Evo inzetten voor het nieuwe seizoen. Het Duitse GT-kampioenschap is geen onbekend terrein voor teambaas Ezequiel Companc, eerder in 2017 en 2018 nam de Argentijn het stuur van een Lamborghini Huracán GT3 en vierde hij twee raceoverwinningen.

In 2020 maakte het Madpanda Motorsport Team zijn debuut in de GT World Challenge Europe Endurance Cup en won vorig jaar nog de Silver Cup tijdens de legendarische 24 Hours of Spa. Dankzij de mascotte “crazy panda” heeft het team op kort tijd een grote schare fans opgebouwd en zijn ze geen onbekende meer in het internationale GT-racen. Het team wil vooral een nieuwe uitdaging aangaan en zal de line-up in een later stadium bekend maken. De Spanjaarden mikken ook meteen op het podium met de ‘Marga’, de naam die het team aan de Mercedes-AMG GT3 toekent.

© Foto: Madpanda Motorsport

De ADAC GT Masters starten het nieuwe seizoen over iets minder dan drie maanden van 22 tot en met 24 april 2022 in de Motorsport Arena Oschersleben.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Circuit Spa-Francorchamps klaar voor de Spa Six Hours

De editie van de dertigste Spa Six Hours komt er met rasse schreden aan! Van 28 september tot en met 1 oktober, biedt Roadbook weer...

ROWE RACING trekt naar Barcelona voor de titel

ROWE RACING heeft een indrukwekkend seizoen achter de rug in de GT World Challenge Europe en staat nu voor de seizoensfinale in Barcelona. Met...

RedAnt Racing sluit seizoen Porsche Carrera Cup Benelux af op een positieve noot

Dit weekend werd op de Oostenrijkse Red Bull Ring, in het kader van de prestigieuze DTM-meeting, de slotmanche van de Porsche Carrera Cup Benelux...
error: Content is protected !!