ADAC GT Masters: Raffaele Marciello zet de snelste tijd in tweede vrije training

Mercedes AMG-coureur Raffaele Marciello was de snelste tijdens de tweede ADAC GT Masters oefensessie op de Hockenheimring. De tweede plaats ging naar lokale favoriet Markus Winkelhock achter het stuur van de #69 Audi R8 LMS voor Car Collection Motorsport. Achter hen sloot onze landgenoot Dries Vanthoor de top drie in de #32 Team WRT Audi.

De Italiaan staat samen met partner Maximilian Buhk op de vierde plaats in het klassement op 18 punten van de leiders. “De eerste plaats voelt natuurlijk goed”, lacht Raffaele Marciello. “Als je de snelste bent, betekent dat over het algemeen dat alles goed gaat. Het telt echter pas morgen in de kwalificatie. Het doel is, om ons zo dicht mogelijk vooraan op de grid te kwalificeren. Als het gaat om de titelrace, is de sleutel dit weekend om meer punten te scoren dan onze rivalen. We zullen ons best doen.”

Tijdens de tweede vrije training was de dominantie van Lamborghini duidelijk niet meer aanwezig in de top vijf. De vierde plaats ging naar titelverdediger Christian Engelhart en Thomas Preining in de #75 Küs Team Bernhard Porsche. Jusuf Owega en Patric Niederhauser (#4 Phoenix Racing) rondden de top vijf af in een andere Audi.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

NLS 2: Tweede overwinning in twee races voor de BMW M4 GT3

De BMW M4 GT3 was opnieuw de snelste in de tweede race van het seizoen van de Nürburgring Endurance Series (NLS). Nadat ROWE Racing...

Georg Linnamäe leider na de openingsronde

Het was een emotioneel moment voor de leden van Ecurie Bayard toen de Est Ott Tänak van start ging voor de eerste lus van...

Opnieuw een vol startveld voor de Porsche Carrera Cup Deutschland 

De Porsche Carrera Cup Deutschland begint zijn nieuwe seizoen van 27 tot 29 april op Spa-Francorchamps in België. Dit jaar staan er 32 Porsche...
error: Content is protected !!