ADAC GT Masters: Ricardo Feller verdedigt titel met Land-Motorsport

Regerend Duits GT-kampioen en Audi-fabriekscoureur Ricardo Feller blijft Montaplast by Land-Motorsport trouw. Feller en Jusuf Owega zullen samen de titel verdedigen in 2022 met de nieuwe Audi R8 LMS GT3 Evo II met het startnummer 29. Daarmee is ook de derde line-up bekend waarmee het team zal aantreden in de ADAC GT Masters.

Voor het derde seizoen op rij zal Ricardo Feller de kleuren van Land-Motorsport verdedigen in de ADAC GT Masters. De 21-jarige coureur kan ondanks zijn jonge leeftijd nu al terugkijken op een succesvolle carrière in de GT-racerij. Dit jaar werd de Zwitser door zijn indrukwekkende prestaties opgenomen in het team van de Audi-fabrieksrijders.

Jusuf Owega kan veel leren van zijn succesvolle teamgenoot, maar heeft al waardevolle ervaring opgedaan in het Duitse GT-kampioenschap. De 19-jarige uit Keulen stond afgelopen seizoen vier keer op het Junior-podium. Samen met zijn teamgenoot wil hij consequent op het podium eindigen en mee inspraak hebben in de titelrace. Op de Red Bull Ring en de Sachsenring zal Owega de cockpit delen met Dries Vanthoor (23), door een overlapping in de kalender kan Feller niet deelnemen aan deze raceweekends.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

FIA WEC: Twee auto’s voor Iron Lynx in de nieuwe LMGT3-categorie

Iron Lynx heeft bekend gemaakt dat het zal deelnemen aan het FIA World Endurance Championship van 2024, waarbij het team twee Lamborghini Huracán GT3...

John Wartique: “Aan de finish van de Spa Rally staan was al een overwinning op zich”

Door de finish van de Spa Rally te halen bereikten John Wartique en Maxime Andernack het doel dat ze zich voor de start van...

Jimmy D’hondt pakt zijn tweede titel in de BRC Master Cup

Door de afwezigheid van de Nederlanders Roger Hodenius en Jos Verstappen had Jimmy D'hondt aan een 14de plaats in de Spa Rally voldoende om...
error: Content is protected !!