ADAC GT Masters: Ricardo Feller verdedigt titel met Land-Motorsport

Regerend Duits GT-kampioen en Audi-fabriekscoureur Ricardo Feller blijft Montaplast by Land-Motorsport trouw. Feller en Jusuf Owega zullen samen de titel verdedigen in 2022 met de nieuwe Audi R8 LMS GT3 Evo II met het startnummer 29. Daarmee is ook de derde line-up bekend waarmee het team zal aantreden in de ADAC GT Masters.

Voor het derde seizoen op rij zal Ricardo Feller de kleuren van Land-Motorsport verdedigen in de ADAC GT Masters. De 21-jarige coureur kan ondanks zijn jonge leeftijd nu al terugkijken op een succesvolle carrière in de GT-racerij. Dit jaar werd de Zwitser door zijn indrukwekkende prestaties opgenomen in het team van de Audi-fabrieksrijders.

Jusuf Owega kan veel leren van zijn succesvolle teamgenoot, maar heeft al waardevolle ervaring opgedaan in het Duitse GT-kampioenschap. De 19-jarige uit Keulen stond afgelopen seizoen vier keer op het Junior-podium. Samen met zijn teamgenoot wil hij consequent op het podium eindigen en mee inspraak hebben in de titelrace. Op de Red Bull Ring en de Sachsenring zal Owega de cockpit delen met Dries Vanthoor (23), door een overlapping in de kalender kan Feller niet deelnemen aan deze raceweekends.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Legend Condroz Rally: Het deelnemersveld van de eerste editie krijgt vorm

Sinds de aankondiging dat de Royal Motor Club de Huy de Legend Condroz Rally zou organiseren, die gepland staat voor 10, 11 en 12...

Schubert Motorsport bovenaan voor Manthey EMA tijdens DTM-test in Hockenheim

Schubert Motorsport domineerde de DTM-testdagen op het circuit van Hockenheim, met René Rast als snelste coureur, gevolgd door teamgenoten Sheldon van der Linde en...

Henk Vossen opnieuw naar WRC Rally van Kroatië

Als op vrijdag 19 april in Zagreb de voor het Wereldkampioenschap meetellende Rally van Kroatië van start gaat, zal ook de Nederlandse routinier Henk...
error: Content is protected !!