ADAC GT Masters: Sterke line-up voor T3 Motorsport

T3 Motorsport zakt dit seizoen met een sterke bezetting naar de ADAC GT Masters, teambaas Jens Feucht wil in 2022 alles inzetten om mee te strijden voor het podium. Lamborghini Junior-coureur Maximilian Paul en fabriekscoureur Marco Mapelli delen de Huracán GT3 EVO van T3. Met een mix van jong en ervaren talent wil het raceteam topresultaten behalen in het Duitse GT-kampioenschap.

De Italiaanse coureur Marco Mapelli maakte zijn ADAC GT Masters-debuut in 2017 en stond twee keer bovenaan het podium. Het grootste succes voor de 34-jarige fabriekscoureur was zijn overwinning in de Blancpain GT Series Endurance Cup van 2019.

Lamborghini Junior-coureur Maximilian Paul zal voor de vierde keer deel uitmaken van het T3 Motorsport team in de ADAC GT Masters. De 22-jarige eindigde als vierde in het Pirelli Junior-klassement, net naast het podium.

ADAC GT Masters

T3 Motorsport werkt nog aan de deelname van een derde Lamborghini Huracán GT3 EVO in het Duitse GT-kampioenschap. Het nieuwe seizoen van de ADAC GT Masters begint van 22 t/m 24 april in de Motorsport Arena Oschersleben. Alle races worden op zaterdag en zondag om 12.30 uur live uitgezonden op NITRO.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

FIA WEC: Twee auto’s voor Iron Lynx in de nieuwe LMGT3-categorie

Iron Lynx heeft bekend gemaakt dat het zal deelnemen aan het FIA World Endurance Championship van 2024, waarbij het team twee Lamborghini Huracán GT3...

John Wartique: “Aan de finish van de Spa Rally staan was al een overwinning op zich”

Door de finish van de Spa Rally te halen bereikten John Wartique en Maxime Andernack het doel dat ze zich voor de start van...

Jimmy D’hondt pakt zijn tweede titel in de BRC Master Cup

Door de afwezigheid van de Nederlanders Roger Hodenius en Jos Verstappen had Jimmy D'hondt aan een 14de plaats in de Spa Rally voldoende om...
error: Content is protected !!