ADAC GT Masters: Sterke line-up voor T3 Motorsport

T3 Motorsport zakt dit seizoen met een sterke bezetting naar de ADAC GT Masters, teambaas Jens Feucht wil in 2022 alles inzetten om mee te strijden voor het podium. Lamborghini Junior-coureur Maximilian Paul en fabriekscoureur Marco Mapelli delen de Huracán GT3 EVO van T3. Met een mix van jong en ervaren talent wil het raceteam topresultaten behalen in het Duitse GT-kampioenschap.

De Italiaanse coureur Marco Mapelli maakte zijn ADAC GT Masters-debuut in 2017 en stond twee keer bovenaan het podium. Het grootste succes voor de 34-jarige fabriekscoureur was zijn overwinning in de Blancpain GT Series Endurance Cup van 2019.

Lamborghini Junior-coureur Maximilian Paul zal voor de vierde keer deel uitmaken van het T3 Motorsport team in de ADAC GT Masters. De 22-jarige eindigde als vierde in het Pirelli Junior-klassement, net naast het podium.

ADAC GT Masters

T3 Motorsport werkt nog aan de deelname van een derde Lamborghini Huracán GT3 EVO in het Duitse GT-kampioenschap. Het nieuwe seizoen van de ADAC GT Masters begint van 22 t/m 24 april in de Motorsport Arena Oschersleben. Alle races worden op zaterdag en zondag om 12.30 uur live uitgezonden op NITRO.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Legend Condroz Rally: Het deelnemersveld van de eerste editie krijgt vorm

Sinds de aankondiging dat de Royal Motor Club de Huy de Legend Condroz Rally zou organiseren, die gepland staat voor 10, 11 en 12...

Schubert Motorsport bovenaan voor Manthey EMA tijdens DTM-test in Hockenheim

Schubert Motorsport domineerde de DTM-testdagen op het circuit van Hockenheim, met René Rast als snelste coureur, gevolgd door teamgenoten Sheldon van der Linde en...

Henk Vossen opnieuw naar WRC Rally van Kroatië

Als op vrijdag 19 april in Zagreb de voor het Wereldkampioenschap meetellende Rally van Kroatië van start gaat, zal ook de Nederlandse routinier Henk...
error: Content is protected !!