ADAC GT Masters: Sterke line-up voor T3 Motorsport

T3 Motorsport zakt dit seizoen met een sterke bezetting naar de ADAC GT Masters, teambaas Jens Feucht wil in 2022 alles inzetten om mee te strijden voor het podium. Lamborghini Junior-coureur Maximilian Paul en fabriekscoureur Marco Mapelli delen de Huracán GT3 EVO van T3. Met een mix van jong en ervaren talent wil het raceteam topresultaten behalen in het Duitse GT-kampioenschap.

De Italiaanse coureur Marco Mapelli maakte zijn ADAC GT Masters-debuut in 2017 en stond twee keer bovenaan het podium. Het grootste succes voor de 34-jarige fabriekscoureur was zijn overwinning in de Blancpain GT Series Endurance Cup van 2019.

Lamborghini Junior-coureur Maximilian Paul zal voor de vierde keer deel uitmaken van het T3 Motorsport team in de ADAC GT Masters. De 22-jarige eindigde als vierde in het Pirelli Junior-klassement, net naast het podium.

ADAC GT Masters

T3 Motorsport werkt nog aan de deelname van een derde Lamborghini Huracán GT3 EVO in het Duitse GT-kampioenschap. Het nieuwe seizoen van de ADAC GT Masters begint van 22 t/m 24 april in de Motorsport Arena Oschersleben. Alle races worden op zaterdag en zondag om 12.30 uur live uitgezonden op NITRO.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Eerste Rally of Bertrix presenteert een mooie affiche 

Dit weekend maakt de Rally of Bertrix zijn intrede in het Kroon-Oil Belgian Rally Championship. Meer nog, het is zelfs de allereerste editie van...

Huber Racing maakt zijn debuut in de ADAC GT Masters

Huber Racing zal zijn debuut maken in de ADAC GT Masters op het "Festival of Dreams" dit weekend. Het Beierse team zal in totaal...

Belgium Racing aan de voet van het podium in Spa na lastige wedstrijd

Afgelopen weekend stond op het F1-circuit in Spa-Francorchamps de tweede afspraak van het Belcar Endurance Championship 2023 en de Porsche Endurance Trophy Benelux 2023...
error: Content is protected !!