ADAC GT Masters: Twee kampioenen voor Rutronik Racing

Rutronik Racing dat twee wagens zal inzetten, presenteert zijn eerste paar coureurs die de Audi R8 LMS Evo II van het team zal besturen. Voormalig ADAC GT Masters-kampioen Patric Niederhauser en ADAC TCR Duitsland-kampioen Luca Engstler zullen de rijtaken delen in de wagen met het nummer 15.

Niederhauser won het Duitse GT-kampioenschap met Rutronik Racing in 2019, terwijl Engstler de regerend ADAC TCR Duitsland-kampioen is. Engstler heeft tot nu toe vooral naam gemaakt in de toerwagenraces, maar dit seizoen is de 22-jarige coureur gepromoveerd tot het officiële Audi-team en zal hij zijn GT-debuut maken in de ADAC GT Masters.

Niederhauser keert na een jaar afwezigheid terug naar Rutronik Racing, de Zwitser reed voor het team in de ADAC GT Masters in 2019 en 2020, samen met Kelvin van der Linde werd hij in 2019 kampioen in de Duitse GT-serie. Net als Engstler maakt Niederhauser deel uit van het officiële team voor coureurs bij Audi Sport customer racing.

Het nieuwe seizoen van de ADAC GT Masters begint van 22 tot 24 april in Motorsport Arena Oschersleben.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Haupt zet HRT Mercedes-AMG bovenaan in Bronze Test op Barcelona

Tijdens de Bronze Test op Circuit de Barcelona-Catalunya zette Hubert Haupt van HRT de snelste tijd neer in 1:41.733 achter het stuur van de...

Bruno Thiry met Volkswagen ID. 5 in de E-Rallye de Monte-Carlo

Hij was meer dan een decennium lang één van de beste vertegenwoordigers van de Belgische rallysport op wereldniveau. Na acht deelnames aan de Rally...

DTM: Frustrerend weekend voor Tim Heinemann op de Red Bull Ring

Tim Heinemann beleefde een teleurstellend raceweekend op de Red Bull Ring in Oostenrijk tijdens de voorlaatste race van het DTM-seizoen 2023. Het weekend werd...
error: Content is protected !!