ADAC GT Masters: Tweede Mercedes-AMG voor ZVO Racing

ZVO breidt programma uit naar twee Mercedes-AMG GT3’s, de wagen in BWT-kleuren is een officieel Mercedes-AMG Performance Team waarbij Daniel Juncadella en jonge coureur Jan Marschalkowski de cockpit zullen delen. Het nieuwe team zal in zijn debuutseizoen meteen twee wagens in de ADAC GT Masters inzetten.

Na het winnen van de Europese Formule 3-serie in 2012 werd Juncadella meteen gepromoveerd tot het team van Mercedes-AMG-coureurs. De 30-jarige Catalaan is ondertussen een bekend gezicht geworden in de Duitse autosport, voorheen was hij ook twee jaar test- en reservecoureur in de Formule 1 en Formule E. De 19-jarige Jan Marschalkowski eindigde in 2021 als tweede in ADAC GT4 Duitsland en maakt nu samen met het ZVO Racing zijn debuut in de ADAC GT Masters 2022.

Het nieuwe seizoen van de ADAC GT Masters begint van 22 tot 24 april in de Motorsport Arena Oschersleben. TV-station NITRO zendt vanaf 12.30 uur alle races live uit op zaterdag en zondag.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

DTM: Nieuwe testbeperkingen met focus op duurzaamheid en kostenbesparing

De beslissing van de DTM om testbeperkingen in te voeren voor het seizoen 2024 onderstreept een strategische verschuiving naar duurzaamheid en kostenefficiëntie. Door privétests...

Sterke prestatie van Dries Van Langendonck

Dries Van Langendonck schreef dit weekend in Sarno een mooi lijntje bij op zijn palmares. Door als derde te finishen in de finale van...

FIA WEC: Porsche domineert in Qatar

De eerste race van het WEC-seizoen 2024 is afgesloten met een dominante prestatie van Porsche, zowel in de Hypercar als in de LMGT3-klasse. De...
error: Content is protected !!