ADAC GT Masters: Tweede Mercedes-AMG voor ZVO Racing

ZVO breidt programma uit naar twee Mercedes-AMG GT3’s, de wagen in BWT-kleuren is een officieel Mercedes-AMG Performance Team waarbij Daniel Juncadella en jonge coureur Jan Marschalkowski de cockpit zullen delen. Het nieuwe team zal in zijn debuutseizoen meteen twee wagens in de ADAC GT Masters inzetten.

Na het winnen van de Europese Formule 3-serie in 2012 werd Juncadella meteen gepromoveerd tot het team van Mercedes-AMG-coureurs. De 30-jarige Catalaan is ondertussen een bekend gezicht geworden in de Duitse autosport, voorheen was hij ook twee jaar test- en reservecoureur in de Formule 1 en Formule E. De 19-jarige Jan Marschalkowski eindigde in 2021 als tweede in ADAC GT4 Duitsland en maakt nu samen met het ZVO Racing zijn debuut in de ADAC GT Masters 2022.

Het nieuwe seizoen van de ADAC GT Masters begint van 22 tot 24 april in de Motorsport Arena Oschersleben. TV-station NITRO zendt vanaf 12.30 uur alle races live uit op zaterdag en zondag.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Circuit Spa-Francorchamps klaar voor de Spa Six Hours

De editie van de dertigste Spa Six Hours komt er met rasse schreden aan! Van 28 september tot en met 1 oktober, biedt Roadbook weer...

ROWE RACING trekt naar Barcelona voor de titel

ROWE RACING heeft een indrukwekkend seizoen achter de rug in de GT World Challenge Europe en staat nu voor de seizoensfinale in Barcelona. Met...

RedAnt Racing sluit seizoen Porsche Carrera Cup Benelux af op een positieve noot

Dit weekend werd op de Oostenrijkse Red Bull Ring, in het kader van de prestigieuze DTM-meeting, de slotmanche van de Porsche Carrera Cup Benelux...
error: Content is protected !!