ADAC GT Masters: ZVO Racing maakt debuut met Gounon en Schiller

ZVO Racing begint met een paar indrukwekkende Mercedes-AMG-fabriekscoureurs aan hun debuutseizoen in ADAC GT Masters. Voormalig kampioen Jules Gounon en Mercedes-AMG junior coureur Fabian Schiller zullen plaatsnemen achter het stuur van de Mercedes-AMG GT3 voor het team.

Gounon is een bekende naam in het Duitse GT-kampioenschap: hij won de titel in 2017 en keerde vorig jaar terug naar de serie aan de zijde van Igor Walilko bij Zakspeed. Schiller is ook geen onbekende in het GT-platform: in 2013/14 reed hij in de ADAC Formula Masters, de voorloper van de ADAC Formula 4. Hij is al een aantal jaren succesvol in het GT-racen en is nu klaar voor de overstap naar het Duitse GT-kampioenschap.

Het team van Philip Zakowski en Jörg van Ommen begint nu aan een ambitieus testprogramma ter voorbereiding op het komende seizoen. Ze gaan extra testen op de meeste circuits van de ADAC GT Masters en werken dit seizoen samen met de Dirk Martin, de engineer van vorig seizoen bij Gounon. De ADAC GT Masters is een zwaar kampioenschap, waarbij het belangrijk is om constant vooraan in het veld te staan.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

24H Le Mans: Tweede plaats op het LMGT3-podium voor WRT

BMW M Motorsport maakte een opmerkelijke terugkeer naar de 24 uur van Le Mans na 25 jaar afwezigheid, met zowel hoogte- als dieptepunten tijdens...

24H Le Mans: Opnieuw zege voor Ferrari

De #50 Ferrari AF Corse 499P Hypercar, bestuurd door Antonio Fuoco, Nicklas Nielsen en Miguel Molina, won de 24 uur van Le Mans 2024....

24H Le Mans: Opgave voor Dries Vanthoor

De WRT BMW Hybrid V8 met het nummer 15 is uitgeschakeld in de 24 uur van Le Mans na een crash van Dries Vanthoor...
error: Content is protected !!