ADAC GT Masters: ZVO Racing maakt debuut met Gounon en Schiller

ZVO Racing begint met een paar indrukwekkende Mercedes-AMG-fabriekscoureurs aan hun debuutseizoen in ADAC GT Masters. Voormalig kampioen Jules Gounon en Mercedes-AMG junior coureur Fabian Schiller zullen plaatsnemen achter het stuur van de Mercedes-AMG GT3 voor het team.

Gounon is een bekende naam in het Duitse GT-kampioenschap: hij won de titel in 2017 en keerde vorig jaar terug naar de serie aan de zijde van Igor Walilko bij Zakspeed. Schiller is ook geen onbekende in het GT-platform: in 2013/14 reed hij in de ADAC Formula Masters, de voorloper van de ADAC Formula 4. Hij is al een aantal jaren succesvol in het GT-racen en is nu klaar voor de overstap naar het Duitse GT-kampioenschap.

Het team van Philip Zakowski en Jörg van Ommen begint nu aan een ambitieus testprogramma ter voorbereiding op het komende seizoen. Ze gaan extra testen op de meeste circuits van de ADAC GT Masters en werken dit seizoen samen met de Dirk Martin, de engineer van vorig seizoen bij Gounon. De ADAC GT Masters is een zwaar kampioenschap, waarbij het belangrijk is om constant vooraan in het veld te staan.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Fun Cup powered by Hankook: we zijn vertrokken!

Het seizoen 2023 van de Fun Cup powered by Hankook gaat dit weekend van start in Mettet. Op het menu staat een eerste race...

De Fun Cup en Torfs Compact Machinery verlengen hun samenwerking

Ook tijdens het seizoen 2023 van de Fun Cup powered by Hankook slaan Kronos Events en Torfs Compact Machinery de handen in elkaar.  De kleuren...

CrowdStrike 24 Hours of Spa klaar voor recordgrid met 72 auto’s

De CrowdStrike 24 uur van Spa is het prestigieus autosportevenement dat in de zomer van 2023 plaatsvindt in Spa-Francorchamps. Het evenement zal bestaan uit...
error: Content is protected !!