ADAC GT Masters: ZVO Racing maakt debuut met Gounon en Schiller

ZVO Racing begint met een paar indrukwekkende Mercedes-AMG-fabriekscoureurs aan hun debuutseizoen in ADAC GT Masters. Voormalig kampioen Jules Gounon en Mercedes-AMG junior coureur Fabian Schiller zullen plaatsnemen achter het stuur van de Mercedes-AMG GT3 voor het team.

Gounon is een bekende naam in het Duitse GT-kampioenschap: hij won de titel in 2017 en keerde vorig jaar terug naar de serie aan de zijde van Igor Walilko bij Zakspeed. Schiller is ook geen onbekende in het GT-platform: in 2013/14 reed hij in de ADAC Formula Masters, de voorloper van de ADAC Formula 4. Hij is al een aantal jaren succesvol in het GT-racen en is nu klaar voor de overstap naar het Duitse GT-kampioenschap.

Het team van Philip Zakowski en Jörg van Ommen begint nu aan een ambitieus testprogramma ter voorbereiding op het komende seizoen. Ze gaan extra testen op de meeste circuits van de ADAC GT Masters en werken dit seizoen samen met de Dirk Martin, de engineer van vorig seizoen bij Gounon. De ADAC GT Masters is een zwaar kampioenschap, waarbij het belangrijk is om constant vooraan in het veld te staan.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

FIA WEC: Eerste pole voor de Porsche 963

Porsche Penske Motorsport heeft zijn eerste pole-position veroverd in het FIA World Endurance Championship WEC in Qatar. In een spannende strijd op het Lusail...

DTM: ENGSTLER KLAAR VOOR ZIJN TWEEDE SEIZOEN MET LAMBORGHINI

Luca Engstler maakt zich op voor nog een spannend seizoen in het DTM-kampioenschap, ditmaal als vertegenwoordiger van het Lamborghini Liqui Moly-team. Samen met Lamborghini-fabriekscoureur...

De KA100 maakt kartingsport meer toegankelijk

De nieuwe categorie KA100, die zijn opwachting maakt in de IAME Series Benelux 2024, verdeeld in twee klassementen (KA100 148 en KA100 158 –...
error: Content is protected !!