ADAC GT4: Allied-Racing zet twee Porsches in

Allied Racing zal in 2023 met twee Porsche 718 Cayman GT4’s deelnemen aan de ADAC GT4 Germany. Het team heeft alle vier de rijders voor het komende seizoen bevestigd, waaronder Tom Kieffer en Christian Kosch, die één auto zullen delen, en Nathan Schaap en Alexander Hartvig, die de andere zullen besturen.

Kieffer en Kosch zijn ervaren coureurs die in de afgelopen twee jaar het kampioenschap in de Trophy-klasse hebben gewonnen, en zij gaan in 2023 voor hun derde titel. Ondertussen is Schaap een 16-jarige nieuwkomer in de serie, die de overstap maakt vanuit de karting, en Hartvig is een 20-jarige coureur uit Denemarken, die sinds 2021 in de ADAC GT4 Germany racet.

Allied Racing heeft een succesvolle geschiedenis in de ADAC GT4 Germany, met zeven race-overwinningen, een rijderskampioenschap, een teamkampioenschap en twee Trophy-titels op hun naam. Het doel van het team is om dit record in 2023 verder uit te bouwen, met een focus op de ontwikkeling van jonge coureurs en het behalen van podiumplaatsen.

Het ADAC GT4 Germany-seizoen gaat op 26 en 28 mei van start in de Motorsport Arena Oschersleben, als onderdeel van het DTM-voorprogramma.

Carsandcurbs.com

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Porsche Supercup: Jonge coureurs domineren 31e seizoen

Het 31e seizoen van de Porsche Mobil 1 Supercup werd gekenmerkt door opvallende prestaties van jonge coureurs. De 20-jarige Deense Porsche Junior, Bastian Buus,...

Team RaceArt keert voor het eerst sinds 2019 terug in de Porsche Carrera Cup Benelux

Team RaceArt keert terug naar de Porsche Carrera Cup Benelux en verwelkomt Sam Jongejan, de regerend kampioen van de BetCity Mazda MX-5 Cup, als...

De Fun Cup powered by Hankook aan de vooravond van een nieuw tijdperk

Het leven bestaat uit verschillende hoofdstukken, een vaststelling die ook geldt voor de Fun Cup powered by Hankook. Na de voorbije aankondiging dat Marc...
error: Content is protected !!