ADAC GT4 Germany: Dörr Motorsport met vier wagens op de grid

Half december werden de eerste drie Aston Martins van Dörr Motorsport al bevestigd, het raceteam uit Frankfurt zal nog een wagen extra inzetten in de ADAC GT4 Duitsland. De tweeling Sandro en Juliano Holzem maken in 2022 de overstap van het karten naar het Duitse GT4-kampioenschap.

Dörr Motorsport zal dus een vierde Aston Martin Vantage GT4 inzetten in de ADAC-serie waardoor het veld voor het nieuwe seizoen alleen maar blijft groeien. Tweelingbroers Sandro en Juliano Holzem waren de afgelopen twee seizoenen actief in de ADAC Kart Masters en zetten nu de volgende stap in hun carrière achter het stuur van de Britse auto.

Op de andere drie wagens van Dörr Motorsport vinden we Ben Dörr en de Franse GT4-kampioen Romain Leroux terug, Nico Hantke deelt de cockpit samen met Simon Connor Primm, en de teamgenoot van Phil Dörr wordt op een later tijdstip bekend gemaakt.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

PCCB: Robert de Haan nieuwe kampioen en ook beste rookie

Op de Oostenrijkse Red Bull Ring is het doek gevallen over de Porsche Carrera Cup Benelux 2023. De 17-jarige Nederlander Robert de Haan uit...

PETB: Belgium Racing Team behaalt de dubbel in Oschersleben

Oschersleben was de plaats van afspraak voor de vierde meeting van het seizoen van zowel de Porsche Endurance Trophy Benelux als het Belcar Endurance...

Indrukwekkende demonstratie van Tom Heindrichs

In het Junior Belgian Rally Championship kwam Jonas Dewilde als kersvers kampioen aan de start van de voorlaatste manche van het Kroon-Oil BRC. In...
error: Content is protected !!