ADAC GT4 Germany: Drago Racing Team ZVO met twee Mercedes-AMG GT4’s aan de start in 2022

Nico Gruber en Jan Philipp Springob zullen plaatsnemen op de tweede Mercedes-AMG GT4 van het nieuwe raceteam van Philipp Zakowski en Jörg van Ommen. Het nieuwe duo wordt zo teamgenoten van Robert Haub en Gabriela Jílková in het Drago Racing Team ZVO. Zowel Springob als Gruber zijn de afgelopen jaren hun loopbaan begonnen op het ADAC-motorsportplatform.

Springob nam in 2019 en 2021 al deel aan de ADAC GT4 Duitsland met als hoogtepunt een poleposition bij de seizoensfinale van 2021 op de Nürburgring. De coureur uit Keulen reed in totaal 24 races waarbij hij 23 keer punten scoorde in de sterke GT4-klasse. Oostenrijker Gruber nam in 2020 en 2021 deel aan de ADAC TCR Duitsland en werd vorig jaar gekroond tot Jeugdkampioen.

Robert Haub en Gabriela Jílková – Circuit Zandvoort 2021

Robert Haub en Gabriela Jílková zullen de eerste Mercedes-AMG GT4 van Drago Racing Team ZVO besturen. Het duo debuteerde in 2021 in de ADAC GT4 Duitsland en kon vorig seizoen twee podiumplaatsen scoren.

Het Drago Racing Team ZVO zal naast de ADAC GT4 Duitsland ook verschijnen in de ADAC GT Masters waar ze zullen meestrijden voor de titel in het Duitse GT-kampioenschap.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Circuit Spa-Francorchamps klaar voor de Spa Six Hours

De editie van de dertigste Spa Six Hours komt er met rasse schreden aan! Van 28 september tot en met 1 oktober, biedt Roadbook weer...

ROWE RACING trekt naar Barcelona voor de titel

ROWE RACING heeft een indrukwekkend seizoen achter de rug in de GT World Challenge Europe en staat nu voor de seizoensfinale in Barcelona. Met...

RedAnt Racing sluit seizoen Porsche Carrera Cup Benelux af op een positieve noot

Dit weekend werd op de Oostenrijkse Red Bull Ring, in het kader van de prestigieuze DTM-meeting, de slotmanche van de Porsche Carrera Cup Benelux...
error: Content is protected !!