ADAC GT4 Germany: Drago Racing Team ZVO met twee Mercedes-AMG GT4’s aan de start in 2022

Nico Gruber en Jan Philipp Springob zullen plaatsnemen op de tweede Mercedes-AMG GT4 van het nieuwe raceteam van Philipp Zakowski en Jörg van Ommen. Het nieuwe duo wordt zo teamgenoten van Robert Haub en Gabriela Jílková in het Drago Racing Team ZVO. Zowel Springob als Gruber zijn de afgelopen jaren hun loopbaan begonnen op het ADAC-motorsportplatform.

Springob nam in 2019 en 2021 al deel aan de ADAC GT4 Duitsland met als hoogtepunt een poleposition bij de seizoensfinale van 2021 op de Nürburgring. De coureur uit Keulen reed in totaal 24 races waarbij hij 23 keer punten scoorde in de sterke GT4-klasse. Oostenrijker Gruber nam in 2020 en 2021 deel aan de ADAC TCR Duitsland en werd vorig jaar gekroond tot Jeugdkampioen.

Robert Haub en Gabriela Jílková – Circuit Zandvoort 2021

Robert Haub en Gabriela Jílková zullen de eerste Mercedes-AMG GT4 van Drago Racing Team ZVO besturen. Het duo debuteerde in 2021 in de ADAC GT4 Duitsland en kon vorig seizoen twee podiumplaatsen scoren.

Het Drago Racing Team ZVO zal naast de ADAC GT4 Duitsland ook verschijnen in de ADAC GT Masters waar ze zullen meestrijden voor de titel in het Duitse GT-kampioenschap.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Legend Condroz Rally: Het deelnemersveld van de eerste editie krijgt vorm

Sinds de aankondiging dat de Royal Motor Club de Huy de Legend Condroz Rally zou organiseren, die gepland staat voor 10, 11 en 12...

Schubert Motorsport bovenaan voor Manthey EMA tijdens DTM-test in Hockenheim

Schubert Motorsport domineerde de DTM-testdagen op het circuit van Hockenheim, met René Rast als snelste coureur, gevolgd door teamgenoten Sheldon van der Linde en...

Henk Vossen opnieuw naar WRC Rally van Kroatië

Als op vrijdag 19 april in Zagreb de voor het Wereldkampioenschap meetellende Rally van Kroatië van start gaat, zal ook de Nederlandse routinier Henk...
error: Content is protected !!