ADAC GT4 Germany: Speed Monkeys-team kiest voor twee Aston Martins

Het Speed ​​Monkeys-team zal twee Aston Martins Vantage GT4’s inzetten voor het nieuwe seizoen van de ADAC GT4 Germany. Het raceteam uit Essen maakte tijdens de laatste twee raceweekenden van 2021 op de Hockenheimring en de Nürburgring al zijn debuut in de ADAC GT4 Duitsland met Porsche. De Porsche Cayman GT4 wordt dus ingeruild voor de Aston Martin Vantage GT4.

Jakob Riegel en Dennis Richter delen samen het Britse stuur van één wagen, het duo maakte in 2021 al kennis met ADAC GT4 Duitsland en eindigde in de top tien in een sterk deelnemersveld. 

In de tweede Aston Martin zullen twee ervaren coureurs strijden voor de titel. Momenteel is het team intensief in gesprek met interessante coureurs en zullen ze binnenkort communiceren over de line-up. In januari werden de eerste testritten gemaakt met een Aston Martin in Valencia. De nieuwe raceauto’s voor het seizoen 2022 worden geleverd voor de officiële pre-season test van de ADAC GT4 Germany in de Motorsport Arena Oschersleben.

(c) Speed Monkeys

“Na de ervaring die we vorig jaar hadden opgedaan, was het ons duidelijk dat we zeker door zouden gaan in de ADAC GT4 Duitsland. We voelden ons erg op ons gemak in de ADAC-omgeving en breiden onze inzet zelfs uit in 2022”, legt teambaas Christian Bracke uit. “Met Aston Martin begint voor ons een nieuw hoofdstuk. Het zijn de laatste tijd spannende weken geweest. Het contact met Aston Martin is pas eind vorig jaar gelegd. We kijken er erg naar uit om samen te werken.”

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Porsche Supercup: Jonge coureurs domineren 31e seizoen

Het 31e seizoen van de Porsche Mobil 1 Supercup werd gekenmerkt door opvallende prestaties van jonge coureurs. De 20-jarige Deense Porsche Junior, Bastian Buus,...

Team RaceArt keert voor het eerst sinds 2019 terug in de Porsche Carrera Cup Benelux

Team RaceArt keert terug naar de Porsche Carrera Cup Benelux en verwelkomt Sam Jongejan, de regerend kampioen van de BetCity Mazda MX-5 Cup, als...

De Fun Cup powered by Hankook aan de vooravond van een nieuw tijdperk

Het leven bestaat uit verschillende hoofdstukken, een vaststelling die ook geldt voor de Fun Cup powered by Hankook. Na de voorbije aankondiging dat Marc...
error: Content is protected !!