ADAC GT4 Germany: W&S Motorsport kiest voor Porsche en een ex-kampioen

W&S Motorsport zal minstens twee Porsches inzetten voor het volledige seizoen 2022. Het raceteam uit Ofterdingen maakte vandaag al één coureur bekend, niemand minder dan Nicolaj Møller Madsen de kampioen van 2020. Na gastoptredens van vorig jaar gaat het team uit Baden-Württemberg met veel ambitie naar de ADAC GT4 Germany, waar het zal vechten voor de overwinningen en mogelijk zelfs voor de titel.

Op de eerste auto van het team pronkt meteen een ex-kampioen van 2020, de 28-jarige Nicolaj Møller Madsen. De Deen rijdt in de nieuwste GT4-versie van de Cayman die Porsche in november bekend maakte. Vorig jaar tijdens de seizoensfinale op de Nürburgring behaalde het team nog podiumplaatsen in beide races, ook toen zat de Deen achter het stuur van Cayman GT4.

“Ik ben blij om opnieuw te beginnen in de ADAC GT4 Duitsland. Dit keer met het sterkste team waarin ik ooit heb gereden: de nieuwe Porsche 718 Cayman GT4 RS Clubsport van AVIA W&S Motorsport. Na de seizoensfinale op de Nürburgring wist ik dat een van mijn programma’s voor 2022 bij W&S Motorsport moest zijn. Het is een zeer professioneel en ambitieus team, maar ze staan ​​nog steeds met beide voeten op de grond”, aldus de Deen.

Voor de Porsche rond Møller Madsen werkt het raceteam uit Ofterdingen samen met AVIA – een tankstationexploitant en energiehandelaar uit München. De opdracht loopt onder de naam AVIA W&S Motorsport. Het team is van plan op een later tijdstip bekend te maken wie de teamgenoot van de ex-kampioen wordt.

Het nieuwe GT4-seizoen zal van 22 tot en met 24 april verreden worden in de Motorsport Arena Oschersleben.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Porsche Supercup: Jonge coureurs domineren 31e seizoen

Het 31e seizoen van de Porsche Mobil 1 Supercup werd gekenmerkt door opvallende prestaties van jonge coureurs. De 20-jarige Deense Porsche Junior, Bastian Buus,...

Team RaceArt keert voor het eerst sinds 2019 terug in de Porsche Carrera Cup Benelux

Team RaceArt keert terug naar de Porsche Carrera Cup Benelux en verwelkomt Sam Jongejan, de regerend kampioen van de BetCity Mazda MX-5 Cup, als...

De Fun Cup powered by Hankook aan de vooravond van een nieuw tijdperk

Het leven bestaat uit verschillende hoofdstukken, een vaststelling die ook geldt voor de Fun Cup powered by Hankook. Na de voorbije aankondiging dat Marc...
error: Content is protected !!