Adembenemende races op Circuit Zolder tijdens Touring & Trucks Weekend

Circuit Zolder heeft het eerste internationaal race-weekend dat nu op 12 & 13 september plaatsvindt bijzonder goed gestoffeerd. De topnummers zoals de FIA World Touring Car Cup, de TCR Europe, Dutch Truck Racing Championship en Cup & Tourenwagen Trophy zullen aanwezig zijn tijdens het weekend.
Zo verwelkomt Circuit Zolder dit jaar de drie grootste touring wagen kampioenschappen die er bestaan, WTCR, TRC Europe én DTM in oktober.

 

WTCR zal tevens live uitgezonden op Eurosport, TCR Europe en Dutch Truck Racing zal te volgen zijn via livestream.
 
Een geöliede organisatie

Circuit Zolder hoopt in de mate van het mogelijke aan te knopen met de sfeervolle pre-corona-weekends. De voltallige organisatie staat er en vecht voor het overleven van het circuit. Het garandeert een veilig verloop en put uit de ruime ervaring die het in de voorbije maanden heeft opgebouwd tijdens de individuele oefenritten en rij-opleidingen. De perfecte organisatie van de Belcar Race Day en Zolder Fun Festival is een mooi voorbeeld van hoe er ook onder strikte voorwaarden kan geracet worden.
 
Voor een exclusieve beleving van het Touring & Trucks Weekend kan u ons steeds contacteren via [email protected]

Bron: Circuit Zolder

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Legend Condroz Rally: Het deelnemersveld van de eerste editie krijgt vorm

Sinds de aankondiging dat de Royal Motor Club de Huy de Legend Condroz Rally zou organiseren, die gepland staat voor 10, 11 en 12...

Schubert Motorsport bovenaan voor Manthey EMA tijdens DTM-test in Hockenheim

Schubert Motorsport domineerde de DTM-testdagen op het circuit van Hockenheim, met René Rast als snelste coureur, gevolgd door teamgenoten Sheldon van der Linde en...

Henk Vossen opnieuw naar WRC Rally van Kroatië

Als op vrijdag 19 april in Zagreb de voor het Wereldkampioenschap meetellende Rally van Kroatië van start gaat, zal ook de Nederlandse routinier Henk...
error: Content is protected !!