Adembenemende races op Circuit Zolder tijdens Touring & Trucks Weekend

Circuit Zolder heeft het eerste internationaal race-weekend dat nu op 12 & 13 september plaatsvindt bijzonder goed gestoffeerd. De topnummers zoals de FIA World Touring Car Cup, de TCR Europe, Dutch Truck Racing Championship en Cup & Tourenwagen Trophy zullen aanwezig zijn tijdens het weekend.
Zo verwelkomt Circuit Zolder dit jaar de drie grootste touring wagen kampioenschappen die er bestaan, WTCR, TRC Europe én DTM in oktober.

 

WTCR zal tevens live uitgezonden op Eurosport, TCR Europe en Dutch Truck Racing zal te volgen zijn via livestream.
 
Een geöliede organisatie

Circuit Zolder hoopt in de mate van het mogelijke aan te knopen met de sfeervolle pre-corona-weekends. De voltallige organisatie staat er en vecht voor het overleven van het circuit. Het garandeert een veilig verloop en put uit de ruime ervaring die het in de voorbije maanden heeft opgebouwd tijdens de individuele oefenritten en rij-opleidingen. De perfecte organisatie van de Belcar Race Day en Zolder Fun Festival is een mooi voorbeeld van hoe er ook onder strikte voorwaarden kan geracet worden.
 
Voor een exclusieve beleving van het Touring & Trucks Weekend kan u ons steeds contacteren via [email protected]

Bron: Circuit Zolder

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

PCCB: Robert de Haan nieuwe kampioen en ook beste rookie

Op de Oostenrijkse Red Bull Ring is het doek gevallen over de Porsche Carrera Cup Benelux 2023. De 17-jarige Nederlander Robert de Haan uit...

PETB: Belgium Racing Team behaalt de dubbel in Oschersleben

Oschersleben was de plaats van afspraak voor de vierde meeting van het seizoen van zowel de Porsche Endurance Trophy Benelux als het Belcar Endurance...

Indrukwekkende demonstratie van Tom Heindrichs

In het Junior Belgian Rally Championship kwam Jonas Dewilde als kersvers kampioen aan de start van de voorlaatste manche van het Kroon-Oil BRC. In...
error: Content is protected !!