Adembenemende races op Circuit Zolder tijdens Touring & Trucks Weekend

Circuit Zolder heeft het eerste internationaal race-weekend dat nu op 12 & 13 september plaatsvindt bijzonder goed gestoffeerd. De topnummers zoals de FIA World Touring Car Cup, de TCR Europe, Dutch Truck Racing Championship en Cup & Tourenwagen Trophy zullen aanwezig zijn tijdens het weekend.
Zo verwelkomt Circuit Zolder dit jaar de drie grootste touring wagen kampioenschappen die er bestaan, WTCR, TRC Europe én DTM in oktober.

 

WTCR zal tevens live uitgezonden op Eurosport, TCR Europe en Dutch Truck Racing zal te volgen zijn via livestream.
 
Een geöliede organisatie

Circuit Zolder hoopt in de mate van het mogelijke aan te knopen met de sfeervolle pre-corona-weekends. De voltallige organisatie staat er en vecht voor het overleven van het circuit. Het garandeert een veilig verloop en put uit de ruime ervaring die het in de voorbije maanden heeft opgebouwd tijdens de individuele oefenritten en rij-opleidingen. De perfecte organisatie van de Belcar Race Day en Zolder Fun Festival is een mooi voorbeeld van hoe er ook onder strikte voorwaarden kan geracet worden.
 
Voor een exclusieve beleving van het Touring & Trucks Weekend kan u ons steeds contacteren via [email protected]

Bron: Circuit Zolder

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Mattia Binotto wordt nieuwe leider van Audi’s Formule 1-project

Mattia Binotto wordt de nieuwe leider van Audi's Formule 1-project, dat op 1 augustus begint. Audi bereidt zich voor op zijn intrede in de...

IAME Series Benelux: 5 winnaars openen hun palmares in Genk

Meer dan twee maanden na het raceweekend in Ostricourt gingen de IAME Series Benelux terug van start op het circuit van Karting Genk het...

Frikadelli Racing maakt gastoptreden in de GT World Challenge Europe

Frikadelli Racing zal van 26-28 juli 2024 een gastoptreden maken in de GT World Challenge Europe op de Nürburgring met hun Ferrari 296 GT3,...
error: Content is protected !!