Alle deelnemers helmwedstrijd Louis Longin uitgenodigd voor Belcar-seizoensstart in Zolder

Racen zit in het bloed. Dat is ook het geval voor de jongste Longin, Louis. Neen, de bijna 9-jarige kerel rijdt nog geen competitie, maar heeft wel al zijn eigen helm. Om die te decoreren werd begin januari een designwedstrijd uitgeschreven, en alle deelnemers worden nu uitgenodigd om de Belcar-seizoensstart van Bert en Stienes Longin in Zolder bij te wonen.

Bij de jongere generaties wint de autoracerij steeds meer aan populariteit. Het aantal fans en supporters gaat in stijgende lijn, en de successen van ene Max Verstappen zijn daar allicht niet vreemd aan. Half januari kwam Louis Longin op het idee om een designwedstrijd uit te schrijven. Het initiatief had een enorm succes, ook al omdat de winnaar een vliegende ronde naast vader Bert cadeau zou krijgen.

“We kregen ontwerpen van alle leeftijden binnen”, stelt papa Bert met een brede glimlach. “Niet alleen van mensen die enige ervaring hebben in de grafische kunsten, maar ook van kinderen uit de klas van Louis. Ik wil al die mensen dan ook bedanken voor hun creativiteit en het enthousiasme die ze in het ontwerp van de helm hebben gestoken.”

Eens alle ontwerpen in de mailbox waren beland, kon Louis zijn keuze maken. Dat was niet evident, maar uiteindelijk bleef er toch één ontwerp over. De gelukkige winnaar mag binnen afzienbare tijd in de auto bij Bert Longin.

“Maar omdat er zoveel deelnemers waren, willen we graag iedereen de kans geven om een keer van de autosportwereld te proeven”, licht Bert Longin toe. “Zeker omdat er zoveel kinderen een ontwerp hebben ingestuurd, en we die graag eens naar het circuit zouden brengen. Daarom nodigen we graag alle deelnemers aan de designwedstrijd – de kinderen met hun ouder en broers of zussen – uit om op zondag 15 mei op Circuit Zolder naar de eerste Belcar-race van het seizoen 2022 te komen kijken. Zo maken we er samen een gezellige en spectaculaire racedag van!”

Bron: Racemail Press

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

PSCB: Jan Lauryssen en Michael Cool verdelen de buit in Zolder

Na Nederland en Circuit Zandvoort, met een dubbele winst voor Niels Troost (Team GP Elite) was het op Circuit Zolder in België, tweemaal aan...

Spa 24H: TEAM RJN BEVESTIGT JOSH CAYGILL

Team RJN heeft hun deelname aan de Crowdstrike 24 Uur van Spa 2024 verder versterkt door FIA WEC McLaren-coureur Josh Caygill aan hun line-up...

Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland keert terug naar Hongarije

Van 21 tot 23 juni 2024 zal de Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland racen op de Hungaroring bij Boedapest, een circuit dat sinds 2014...
error: Content is protected !!