Ayhancan Güven gaat voor 2 titels in 2020

Porsche Junior-coureur Ayhancan Güven zal ook dit jaar opnieuw in de Porsche Mobil 1 Supercup en de Franse cup aantreden. In de Carrera Cup France zal hij zijn titel voor de tweede keer op rij verdedigen en proberen zijn derde titel binnen te halen.

Zijn debuut in de Porsche Mobil 1 Supercup heeft bij de meeste autosportliefhebbers een diepe indruk achter gelaten. Met de titel als beste rookie, een eerste overwinning in Silverstone en een tweede plaats achter kampioen Ammermüller in 2019.

Als Porsche Junior-coureur kan Güven rekenen op een bedrag van 225.000 Euro om deel te nemen aan de Porsche Mobil 1 Supercup in 2020. Hij zal tijdens de raceweekends bijgestaan worden door coach Sacha Maassen, maar ook fysieke & mentale training zullen deel uitmaken van zijn programma.

Güven kiest opnieuw voor Martinet by Alméras en zal dus gaan voor de titel in de Franse Cup en de Mobil 1 Supercup. De eerste wedstrijd van 1-3 mei zal plaatsvinden op het vernieuwde Circuit Zandvoort in het kader van de GP F1 van Nederland.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

FIA WEC: Twee auto’s voor Iron Lynx in de nieuwe LMGT3-categorie

Iron Lynx heeft bekend gemaakt dat het zal deelnemen aan het FIA World Endurance Championship van 2024, waarbij het team twee Lamborghini Huracán GT3...

John Wartique: “Aan de finish van de Spa Rally staan was al een overwinning op zich”

Door de finish van de Spa Rally te halen bereikten John Wartique en Maxime Andernack het doel dat ze zich voor de start van...

Jimmy D’hondt pakt zijn tweede titel in de BRC Master Cup

Door de afwezigheid van de Nederlanders Roger Hodenius en Jos Verstappen had Jimmy D'hondt aan een 14de plaats in de Spa Rally voldoende om...
error: Content is protected !!