Ayhancan Güven gaat voor 2 titels in 2020

Porsche Junior-coureur Ayhancan Güven zal ook dit jaar opnieuw in de Porsche Mobil 1 Supercup en de Franse cup aantreden. In de Carrera Cup France zal hij zijn titel voor de tweede keer op rij verdedigen en proberen zijn derde titel binnen te halen.

Zijn debuut in de Porsche Mobil 1 Supercup heeft bij de meeste autosportliefhebbers een diepe indruk achter gelaten. Met de titel als beste rookie, een eerste overwinning in Silverstone en een tweede plaats achter kampioen Ammermüller in 2019.

Als Porsche Junior-coureur kan Güven rekenen op een bedrag van 225.000 Euro om deel te nemen aan de Porsche Mobil 1 Supercup in 2020. Hij zal tijdens de raceweekends bijgestaan worden door coach Sacha Maassen, maar ook fysieke & mentale training zullen deel uitmaken van zijn programma.

Güven kiest opnieuw voor Martinet by Alméras en zal dus gaan voor de titel in de Franse Cup en de Mobil 1 Supercup. De eerste wedstrijd van 1-3 mei zal plaatsvinden op het vernieuwde Circuit Zandvoort in het kader van de GP F1 van Nederland.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

24H SPA EWC Motos: BMW Motorrad blikt terug naar 2022

De 2022-editie van de 24H SPA EWC Motos heeft een speciaal plekje in de herinneringen van het winnende trio van het BMW Motorrad World...

ADAC GT Masters start het nieuwe seizoen op het “Festival of Dreams” in Hockenheim

De ADAC GT Masters begint zijn 17e seizoen op het "Festival of Dreams" op de Hockenheimring Baden-Württemberg. Het evenement vindt plaats van 9 tot...

Mooie strijd in Assen tijdens de Porsche Sprint Challenge Benelux

Voor de tweede manche van de Porsche Sprint Challenge Benelux trokken de deelnemers en de teams richting het hoge noorden van Nederland. Het circuit...
error: Content is protected !!