Belcar maakt nieuwe kalender 2021 bekend

Vandaag heeft de organisatie van Belcar Endurance Championship de nieuwe kalender van 2021 aangekondigd. De seizoensopener zal verreden worden tijdens het New Race Festival van 8 en 9 mei op het Circuit van Zolder.

Net als alle voorgaande jaren pronkt Circuit Zolder ook dit keer vier maal op de nieuwe kalender, het New Race Festival, de 24 Hours of Zolder, de Historic Grand Prix en de NASCAR Finals sluiten het seizoen af begin oktober. 

Ook het mooiste stukje race-asfalt in de Belgische Ardennen staat weer op de agenda, tijdens de Spa Euro Race kunnen de piloten over ‘s werelds mooiste circuit scheuren en strijden om de hoogste plaats op het ereschavot.

Voor de tweede manche zal de Belcar neerstrijken in Duitsland, de Hankook 12 Hours op de Hockenheimring staan dit jaar nieuw op de kalender.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

FIA WEC: Eerste pole voor de Porsche 963

Porsche Penske Motorsport heeft zijn eerste pole-position veroverd in het FIA World Endurance Championship WEC in Qatar. In een spannende strijd op het Lusail...

DTM: ENGSTLER KLAAR VOOR ZIJN TWEEDE SEIZOEN MET LAMBORGHINI

Luca Engstler maakt zich op voor nog een spannend seizoen in het DTM-kampioenschap, ditmaal als vertegenwoordiger van het Lamborghini Liqui Moly-team. Samen met Lamborghini-fabriekscoureur...

De KA100 maakt kartingsport meer toegankelijk

De nieuwe categorie KA100, die zijn opwachting maakt in de IAME Series Benelux 2024, verdeeld in twee klassementen (KA100 148 en KA100 158 –...
error: Content is protected !!