Belcar maakt nieuwe kalender 2021 bekend

Vandaag heeft de organisatie van Belcar Endurance Championship de nieuwe kalender van 2021 aangekondigd. De seizoensopener zal verreden worden tijdens het New Race Festival van 8 en 9 mei op het Circuit van Zolder.

Net als alle voorgaande jaren pronkt Circuit Zolder ook dit keer vier maal op de nieuwe kalender, het New Race Festival, de 24 Hours of Zolder, de Historic Grand Prix en de NASCAR Finals sluiten het seizoen af begin oktober. 

Ook het mooiste stukje race-asfalt in de Belgische Ardennen staat weer op de agenda, tijdens de Spa Euro Race kunnen de piloten over ‘s werelds mooiste circuit scheuren en strijden om de hoogste plaats op het ereschavot.

Voor de tweede manche zal de Belcar neerstrijken in Duitsland, de Hankook 12 Hours op de Hockenheimring staan dit jaar nieuw op de kalender.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

ADAC GT Masters: Haupt Racing Team zet pole om in jubileumoverwinning

David Schumacher en Salman Owega van het Haupt Racing Team hebben op de Nürburgring hun tweede seizoensoverwinning behaald tijdens de 250e jubileumrace van de...

ADAC GT Masters: Pole voor Schumacher in jubileumrace

David Schumacher heeft de pole position veroverd voor de jubileumrace van de ADAC GT Masters op de Nürburgring. Tijdens de kwalificatie op zondag zette...

FIA WEC: Sarah Bovy zet pole in LMGT3

Het Iron Dames team heeft de pole position behaald voor hun Zuid-Amerikaanse debuut in de 6 Uur van São Paulo, onderdeel van het FIA...
error: Content is protected !!