Belcar: The Rocket #11 pakt pole tijdens American Festival

Ook in Belcar kon Stienes Longin de puntjes op de i zetten, nadat hij voordien iedereen naar huis reedt in de EuroNASCAR PRO, kon de Norma-coureur ook de pole voor de finale van het Belcar Endurance Championship versieren. 

Met een rondetijd van 1:27.047 wist Stienes de pole te bemachtigen voor de Norma van GHK Racing by T2 (Verheyen-Decurtins-Gepts). De winnaar van de 24Hours of Zolder #2 Russell Racing by PK Carsport (Van Hooydonck-Thiers) pakte de derde tijd voor de vierde Norma van McDonald’s Racing by Comtoyou met De Wit achter het stuur. 

Bij de GT’s zorgde Lauryssen van Q1 Trackracing voor de verrassing met de snelste tijd in een Porsche 992. De familie Redant eindigde als tweede voor de Belgium Racing Porsche van Saelens-Derdaele. De Marc II Mustang van VR Racing by Qvick Motorsport kwam niet verder dan een zesde plaats. 

In de TA klasse was de pole opnieuw voor de BMW van Pricon Racing, voor de Audi RS 3 LMS van QSR Racing.

QSR Racing
Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Georg Linnamäe leider na de openingsronde

Het was een emotioneel moment voor de leden van Ecurie Bayard toen de Est Ott Tänak van start ging voor de eerste lus van...

Opnieuw een vol startveld voor de Porsche Carrera Cup Deutschland 

De Porsche Carrera Cup Deutschland begint zijn nieuwe seizoen van 27 tot 29 april op Spa-Francorchamps in België. Dit jaar staan er 32 Porsche...

Lynk & Co Cyan Racing onthult kleurstelling en nummers TCR World Tour 2023

Lynk & Co Cyan Racing heeft zijn livery en racenummers onthuld voor het eerste TCR World Tour seizoen waarin het team vier nieuwe generatie...
error: Content is protected !!