Belgische WRT zet derde wagen in voor Ferdinand Habsburg

Audi Sport Team WRT kondigde vandaag aan dat het dit jaar zal concurreren met drie wagens in de Deutsche Tourenwagen-Masters. Fabio Scherer en Ed Jones waren al zeker van een zitje bij het Belgische Team, het derde stoeltje gaat dus naar Ferdinand Habsburg. Vorig jaar debuteerde Habsburg voor het eerst in de DTM en beleefde er een veelbelovend eerste seizoen bij R-Motorsport. Maar doordat Aston Martin begin dit jaar bekend maakte de stekker uit het DTM-project te trekken bleef de 22-jarige Oostenrijker met lege handen achter.

Habsburg voegt eraan toe: “Ik was vastbesloten om terug te keren naar de DTM en wil daarom iedereen bedanken voor het vertrouwen. Met de kennis en de steun van een gerespecteerd team als WRT zou het mijn beste seizoen tot nu toe kunnen worden.”

Enkel BMW en Audi zijn dit jaar actief in de DTM na het vertrek van Aston Martin. Het brengt het totale aantal coureurs op 16, negen wagens voor Audi en zeven voor BMW.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Fun Cup powered by Hankook: we zijn vertrokken!

Het seizoen 2023 van de Fun Cup powered by Hankook gaat dit weekend van start in Mettet. Op het menu staat een eerste race...

De Fun Cup en Torfs Compact Machinery verlengen hun samenwerking

Ook tijdens het seizoen 2023 van de Fun Cup powered by Hankook slaan Kronos Events en Torfs Compact Machinery de handen in elkaar.  De kleuren...

CrowdStrike 24 Hours of Spa klaar voor recordgrid met 72 auto’s

De CrowdStrike 24 uur van Spa is het prestigieus autosportevenement dat in de zomer van 2023 plaatsvindt in Spa-Francorchamps. Het evenement zal bestaan uit...
error: Content is protected !!