Belgische WRT zet derde wagen in voor Ferdinand Habsburg

Audi Sport Team WRT kondigde vandaag aan dat het dit jaar zal concurreren met drie wagens in de Deutsche Tourenwagen-Masters. Fabio Scherer en Ed Jones waren al zeker van een zitje bij het Belgische Team, het derde stoeltje gaat dus naar Ferdinand Habsburg. Vorig jaar debuteerde Habsburg voor het eerst in de DTM en beleefde er een veelbelovend eerste seizoen bij R-Motorsport. Maar doordat Aston Martin begin dit jaar bekend maakte de stekker uit het DTM-project te trekken bleef de 22-jarige Oostenrijker met lege handen achter.

Habsburg voegt eraan toe: “Ik was vastbesloten om terug te keren naar de DTM en wil daarom iedereen bedanken voor het vertrouwen. Met de kennis en de steun van een gerespecteerd team als WRT zou het mijn beste seizoen tot nu toe kunnen worden.”

Enkel BMW en Audi zijn dit jaar actief in de DTM na het vertrek van Aston Martin. Het brengt het totale aantal coureurs op 16, negen wagens voor Audi en zeven voor BMW.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Circuit Spa-Francorchamps klaar voor de Spa Six Hours

De editie van de dertigste Spa Six Hours komt er met rasse schreden aan! Van 28 september tot en met 1 oktober, biedt Roadbook weer...

ROWE RACING trekt naar Barcelona voor de titel

ROWE RACING heeft een indrukwekkend seizoen achter de rug in de GT World Challenge Europe en staat nu voor de seizoensfinale in Barcelona. Met...

RedAnt Racing sluit seizoen Porsche Carrera Cup Benelux af op een positieve noot

Dit weekend werd op de Oostenrijkse Red Bull Ring, in het kader van de prestigieuze DTM-meeting, de slotmanche van de Porsche Carrera Cup Benelux...
error: Content is protected !!