Belgische WRT zet derde wagen in voor Ferdinand Habsburg

Audi Sport Team WRT kondigde vandaag aan dat het dit jaar zal concurreren met drie wagens in de Deutsche Tourenwagen-Masters. Fabio Scherer en Ed Jones waren al zeker van een zitje bij het Belgische Team, het derde stoeltje gaat dus naar Ferdinand Habsburg. Vorig jaar debuteerde Habsburg voor het eerst in de DTM en beleefde er een veelbelovend eerste seizoen bij R-Motorsport. Maar doordat Aston Martin begin dit jaar bekend maakte de stekker uit het DTM-project te trekken bleef de 22-jarige Oostenrijker met lege handen achter.

Habsburg voegt eraan toe: “Ik was vastbesloten om terug te keren naar de DTM en wil daarom iedereen bedanken voor het vertrouwen. Met de kennis en de steun van een gerespecteerd team als WRT zou het mijn beste seizoen tot nu toe kunnen worden.”

Enkel BMW en Audi zijn dit jaar actief in de DTM na het vertrek van Aston Martin. Het brengt het totale aantal coureurs op 16, negen wagens voor Audi en zeven voor BMW.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

FIA WEC: Eerste pole voor de Porsche 963

Porsche Penske Motorsport heeft zijn eerste pole-position veroverd in het FIA World Endurance Championship WEC in Qatar. In een spannende strijd op het Lusail...

DTM: ENGSTLER KLAAR VOOR ZIJN TWEEDE SEIZOEN MET LAMBORGHINI

Luca Engstler maakt zich op voor nog een spannend seizoen in het DTM-kampioenschap, ditmaal als vertegenwoordiger van het Lamborghini Liqui Moly-team. Samen met Lamborghini-fabriekscoureur...

De KA100 maakt kartingsport meer toegankelijk

De nieuwe categorie KA100, die zijn opwachting maakt in de IAME Series Benelux 2024, verdeeld in twee klassementen (KA100 148 en KA100 158 –...
error: Content is protected !!