Bert Longin en Circuit Zolder willen marshalls in de bloemetjes zetten

Op initiatief van Bert Longin en Circuit Zolder worden na afloop van de American Festival Nascar Finals (5-6 oktober) op het Limburgse circuit alle baan- en wedstrijdcommissarissen uitgenodigd voor een grootse barbecue. Zo worden ze beloond voor hun niet-aflatende inspanningen en wordt benadrukt dat het zonder hen onmogelijk is om autosportwedstrijden te organiseren.

“Het is een idee waar ik al een tijdje mee speel, maar het is hoog tijd dat het eens werkelijkheid wordt”, stelt Bert Longin. “De baancommissarissen zijn misschien wel de belangrijkste groep mensen tijdens een autorace, maar krijgen soms wel de meest ondankbare taken opgedragen. Dat hebben de tragische gebeurtenissen van afgelopen weekend in Spa nog eens aangetoond. Omdat autosport zonder hen niet mogelijk is, is het hoog tijd dat we die mensen eens uit de grond van ons hart bedanken. Daarom organiseren we op zondag 6 oktober, de slotdag van het American Festival, om 18 uur een grootse barbecue in onze VIP-tent in de paddock van Circuit Zolder. Alle commissarissen zijn welkom!”

Het initiatief van Bert Longin, samen met zoon Stienes één van de ambassadeurs van de Limburgse omloop, kreeg onmiddellijk de steun van Circuit Zolder. “We hebben die mensen broodnodig om races te kunnen organiseren”, aldus Sven Pribylla, general manager van Circuit Zolder. “Daarom verlenen we graag alle steun aan dit project.”

“Ik ben er zeker van dat we niet de enigen zijn die de marshalls graag willen bedanken”, besluit Bert Longin. “Teams en rijders die zich achter dit initiatief willen scharen mogen ons dan ook altijd contacteren, via [email protected] of [email protected] .”

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Jimmy D’hondt gaat voor drie op een rij in de BRC Master Cup

Mede omdat Roger Hodenius en Jos Verstappen hun kansen niet verdedigden in de laatste wedstrijd van het seizoen in Spa, werd Jimmy D'hondt vorig...

Jan Lauryssen met Belgium Racing op zegejacht in GT Cup Europe

Jan Lauryssen verdedigt in 2024 de kleuren van het Limburgse Belgium Racing Team. De Kempenaar ontpopte zich de voorbije seizoenen tot een referentie in...

Rally van Haspengouw: De Clio’s favoriet tussen de boomgaarden

Ook dit jaar zorgt de 2WD Trophy voor een lage instapdrempel in het Kroon-Oil Belgian Rally Championship. In de 2WD Trophy wordt immers gereden...
error: Content is protected !!