Bert Longin en Circuit Zolder willen marshalls in de bloemetjes zetten

Op initiatief van Bert Longin en Circuit Zolder worden na afloop van de American Festival Nascar Finals (5-6 oktober) op het Limburgse circuit alle baan- en wedstrijdcommissarissen uitgenodigd voor een grootse barbecue. Zo worden ze beloond voor hun niet-aflatende inspanningen en wordt benadrukt dat het zonder hen onmogelijk is om autosportwedstrijden te organiseren.

“Het is een idee waar ik al een tijdje mee speel, maar het is hoog tijd dat het eens werkelijkheid wordt”, stelt Bert Longin. “De baancommissarissen zijn misschien wel de belangrijkste groep mensen tijdens een autorace, maar krijgen soms wel de meest ondankbare taken opgedragen. Dat hebben de tragische gebeurtenissen van afgelopen weekend in Spa nog eens aangetoond. Omdat autosport zonder hen niet mogelijk is, is het hoog tijd dat we die mensen eens uit de grond van ons hart bedanken. Daarom organiseren we op zondag 6 oktober, de slotdag van het American Festival, om 18 uur een grootse barbecue in onze VIP-tent in de paddock van Circuit Zolder. Alle commissarissen zijn welkom!”

Het initiatief van Bert Longin, samen met zoon Stienes één van de ambassadeurs van de Limburgse omloop, kreeg onmiddellijk de steun van Circuit Zolder. “We hebben die mensen broodnodig om races te kunnen organiseren”, aldus Sven Pribylla, general manager van Circuit Zolder. “Daarom verlenen we graag alle steun aan dit project.”

“Ik ben er zeker van dat we niet de enigen zijn die de marshalls graag willen bedanken”, besluit Bert Longin. “Teams en rijders die zich achter dit initiatief willen scharen mogen ons dan ook altijd contacteren, via [email protected] of [email protected] .”

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Fun Cup powered by Hankook: we zijn vertrokken!

Het seizoen 2023 van de Fun Cup powered by Hankook gaat dit weekend van start in Mettet. Op het menu staat een eerste race...

De Fun Cup en Torfs Compact Machinery verlengen hun samenwerking

Ook tijdens het seizoen 2023 van de Fun Cup powered by Hankook slaan Kronos Events en Torfs Compact Machinery de handen in elkaar.  De kleuren...

CrowdStrike 24 Hours of Spa klaar voor recordgrid met 72 auto’s

De CrowdStrike 24 uur van Spa is het prestigieus autosportevenement dat in de zomer van 2023 plaatsvindt in Spa-Francorchamps. Het evenement zal bestaan uit...
error: Content is protected !!