Car Pass by DRM wint alsnog de 25 Hours VW Fun Cup 2019 in de Biplace-categorie

Vijf maanden zijn voorbijgegaan sinds de aankomst van de 25 Hours VW Fun Cup 2019 en op de groene tafel is onlangs het verdict gevallen over de zege in de Biplace-categorie. De #365 Car Pass by DRM had een puike prestatie geleverd. Stéphane Lémeret, Miguel Coppieters, Philippe Reynens, Gautier Engisch, Jean-Luc Heymans, Edouard de Braekeleer en Alexis Van de Poele reden naar de zilveren medaille, streden de volledige wedstrijd mee in de kopgroep en namen een maximum aan passagiers mee aan boord.

Aangezien de beroepstermijn net is afgelopen, wordt de beslissing van het sporttribunaal van de RACB over de diskwalificatie van de winnende auto in de categorie dus bevestigd. De wit-groene Evo3 die wordt klaargestoomd door DRM Motorsport wordt uitgeroepen tot laureaat van de editie 2019 van de leukste dubbele race rond de klok van de planeet! Het is tevens de eerste overwinning voor het Brusselse team in de grootste wedstrijd van de European VW Fun Cup.
 
Na de titel in Biplace veroverd te hebben begin november in Assen, is deze prestigieuze gouden medaille in de 25 Hours een kers op de taart van een glorierijke campagne, en dat in het eerste jaar van de samenwerking tussen Car Pass en DRM. “De 25 Hours winnen is als de klap op de vuurpijl van een onvergetelijk seizoen!” reageert Miguel Coppieters. “Alle rijders zijn extreem gelukkig met deze laattijdige uitslag van de editie 2019. Het is de vierde keer dat we deze race winnen en we pakken zelfs de dubbel, aangezien we ook vorig jaar al de beste waren. Maar het is vooral onze eerste zege met DRM Motorsport in Spa-Francorchamps. Hoed af, nogmaals, voor het volledige team van Matthieu de Robiano, dat het hele jaar prachtig werk geleverd heeft op onze dierbare #365.” 

Persbericht

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Porsche Supercup: Jonge coureurs domineren 31e seizoen

Het 31e seizoen van de Porsche Mobil 1 Supercup werd gekenmerkt door opvallende prestaties van jonge coureurs. De 20-jarige Deense Porsche Junior, Bastian Buus,...

Team RaceArt keert voor het eerst sinds 2019 terug in de Porsche Carrera Cup Benelux

Team RaceArt keert terug naar de Porsche Carrera Cup Benelux en verwelkomt Sam Jongejan, de regerend kampioen van de BetCity Mazda MX-5 Cup, als...

De Fun Cup powered by Hankook aan de vooravond van een nieuw tijdperk

Het leven bestaat uit verschillende hoofdstukken, een vaststelling die ook geldt voor de Fun Cup powered by Hankook. Na de voorbije aankondiging dat Marc...
error: Content is protected !!