Circuit Zolder: Alexander Albon eist alle aandacht op van de media

Formule 1-coureur Alexander Albon en Liam Lawson racen terug in de DTM dankzij de steun van energiedranken fabrikant Red Bull. De 25-jarige Albon die op de zevende plaats eindigde in het eindklassement van de Formule 1 en teamgenoot was van Max Verstappen in 2020, trok gisteren tijdens de internationale testdag op circuit Zolder alle aandacht naar zich toe. 

Alexander Albon

Albon werd in de winter vervangen door ex-Racing Point-coureur Sergio Perez en kreeg toe nu toe geen tweede kans in de F1 van het toenmalige Toro Rosso-team (nu AlphaTauri) zoals zijn voorgangers Daniil Kvyat en Pierre Gasly.

Liam Lawson

De Thaise coureur blijft wel reserve-/testrijder voor zowel het Red Bull- als het AlphaTauri-team in 2021 en kreeg begin dit jaar een zitje aangeboden voor het nieuwe GT3-kampioenschap van de DTM. Met de Ferrari 488 GT3 van AF Corse was Albon gisteren het circuit in Zolder al aan het verkennen ter voorbereiding op het DTM-weekend van 7 en 8 augustus.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

ADAC GT Masters: Haupt Racing Team zet pole om in jubileumoverwinning

David Schumacher en Salman Owega van het Haupt Racing Team hebben op de Nürburgring hun tweede seizoensoverwinning behaald tijdens de 250e jubileumrace van de...

ADAC GT Masters: Pole voor Schumacher in jubileumrace

David Schumacher heeft de pole position veroverd voor de jubileumrace van de ADAC GT Masters op de Nürburgring. Tijdens de kwalificatie op zondag zette...

FIA WEC: Sarah Bovy zet pole in LMGT3

Het Iron Dames team heeft de pole position behaald voor hun Zuid-Amerikaanse debuut in de 6 Uur van São Paulo, onderdeel van het FIA...
error: Content is protected !!