Circuit Zolder: Alexander Albon eist alle aandacht op van de media

Formule 1-coureur Alexander Albon en Liam Lawson racen terug in de DTM dankzij de steun van energiedranken fabrikant Red Bull. De 25-jarige Albon die op de zevende plaats eindigde in het eindklassement van de Formule 1 en teamgenoot was van Max Verstappen in 2020, trok gisteren tijdens de internationale testdag op circuit Zolder alle aandacht naar zich toe. 

Alexander Albon

Albon werd in de winter vervangen door ex-Racing Point-coureur Sergio Perez en kreeg toe nu toe geen tweede kans in de F1 van het toenmalige Toro Rosso-team (nu AlphaTauri) zoals zijn voorgangers Daniil Kvyat en Pierre Gasly.

Liam Lawson

De Thaise coureur blijft wel reserve-/testrijder voor zowel het Red Bull- als het AlphaTauri-team in 2021 en kreeg begin dit jaar een zitje aangeboden voor het nieuwe GT3-kampioenschap van de DTM. Met de Ferrari 488 GT3 van AF Corse was Albon gisteren het circuit in Zolder al aan het verkennen ter voorbereiding op het DTM-weekend van 7 en 8 augustus.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Haupt zet HRT Mercedes-AMG bovenaan in Bronze Test op Barcelona

Tijdens de Bronze Test op Circuit de Barcelona-Catalunya zette Hubert Haupt van HRT de snelste tijd neer in 1:41.733 achter het stuur van de...

Bruno Thiry met Volkswagen ID. 5 in de E-Rallye de Monte-Carlo

Hij was meer dan een decennium lang één van de beste vertegenwoordigers van de Belgische rallysport op wereldniveau. Na acht deelnames aan de Rally...

DTM: Frustrerend weekend voor Tim Heinemann op de Red Bull Ring

Tim Heinemann beleefde een teleurstellend raceweekend op de Red Bull Ring in Oostenrijk tijdens de voorlaatste race van het DTM-seizoen 2023. Het weekend werd...
error: Content is protected !!