Colin Caresani en Louis Henkefend met Project 1-team in de DTM Trophy

Project 1-team maakt zijn debuut in de DTM Trophy met Colin Caresani (NLD) en Louis Henkefend (GER). Het team wil vooral jonge talenten in de autosport ondersteunen met de twee BMW M4 GT4’s. Beide coureurs hebben in 2021 een succesvol seizoen in de BMW M2 Cup achter de rug.

Project 1 organiseerde vorig jaar het eerste seizoen van de BMW M2 Cup in het professionele DTM-platform. Met hun deelname aan de DTM Trophy zet het team een volgende stap waarbij jonge talenten de kans krijgen om door te groeien naar de hoogste categorie, de DTM.

Nederlander Colin Caresani, die drie races won in de M2 ​​Cup 2021 en eindigde als zesde in het kampioenschap, kijkt uit naar de volgende stap in zijn racecarrière. De Duitser Louis Henkefend kroonde zich tot BMW M2 Cup-kampioen in 2021.

De raceserie bestaat uit 14 sprintraces, de seizoensopener zal verreden worden op de DEKRA Lausitzring van 20 t/m 22 mei.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

NLS 2: Tweede overwinning in twee races voor de BMW M4 GT3

De BMW M4 GT3 was opnieuw de snelste in de tweede race van het seizoen van de Nürburgring Endurance Series (NLS). Nadat ROWE Racing...

Georg Linnamäe leider na de openingsronde

Het was een emotioneel moment voor de leden van Ecurie Bayard toen de Est Ott Tänak van start ging voor de eerste lus van...

Opnieuw een vol startveld voor de Porsche Carrera Cup Deutschland 

De Porsche Carrera Cup Deutschland begint zijn nieuwe seizoen van 27 tot 29 april op Spa-Francorchamps in België. Dit jaar staan er 32 Porsche...
error: Content is protected !!