COMTOYOU WORDT OFFICIËLE PRINTPARTNER VAN DE VW FUN CUP POWERED BY HANKOOK

Aan de vooravond van het seizoen 2020 van de VW Fun Cup powered by Hankook is Kronos Events fier om een nieuwe partner aan te kondigen. Vanaf dit jaar wordt het bedrijf Comtoyou de nieuwe officiële printpartner van het kampioenschap voor de amusante Racekevers.
 
“Comtoyou is natuurlijk een gekende naam op de planeet van de VW Fun Cup”, glimlacht Patrick Vander Auwera, Verantwoordelijke voor de Commerciële Ontwikkeling van Comtoyou. “Comtoyou Racing is een volledig onafhankelijk bedrijf en is al jaren actief in de discipline. Via dat team benutten we verschillende marketingmogelijkheden, onder meer dankzij de Biplaces die passagiers de race van binnenuit laten beleven. In de wereld van de VW Fun Cup zijn er talloze zelfstandigen en/of bedrijfsleiders die interesse kunnen tonen in onze diensten. Daarom willen we onze kwaliteiten op vlak van drukwerk en belettering in de verf zetten! Comtoyou is een bedrijf dat nu al veertien jaar bestaat en sinds enkele jaren ontwikkelen we ook dat aspect, als aanvulling op onze andere componenten: de creatie van geluidsfragmenten enerzijds en het ontwerp van schermboodschappen anderzijds. Ons aanbod is erg gevarieerd en gaat van de realisatie van visitekaartjes tot drukwerk op heel groot formaat, zonder de belettering van voertuigen te vergeten. En sinds kort bieden we ook de decoratie van competitiewagens aan.”
 
Door partner te worden van de VW Fun Cup powered by Hankook zal het bedrijf uit Waterloo alle officiële stickers produceren die op de wagens te zien zullen zijn, maar ook de talrijke visuals voor het circuit of de paddock. Alle teams die een beroep willen doen op de diensten van Comtoyou voor de belettering van hun VW Fun Cup of voor andere visuals, kunnen uiteraard contact opnemen met dit bedrijf in volle ontwikkeling.
 
Vanaf de eerste race van het seizoen 2020, geprogrammeerd op het Circuit Jules Tacheny de Mettet op 21 en 22 maart, zullen alle VW Fun Cups dus het logo van Comtoyou dragen op de onderkant van de wagen.
 
“We zijn erg gelukkig om Comtoyou te ontvangen als onze partner”, verheugt Marc Van Dalen zich, CEO van Kronos Events. “Dit bedrijf kent de VW Fun Cup powered by Hankook uiteraard erg goed en gebruikt het promotionele aspect van ons kampioenschap op een uitstekende manier. Het rendement van hun aanwezigheid in de VW Fun Cup is enorm en we kunnen dus gerust spreken van een win-winsituatie. Ik hoop dus dat we vertrokken zijn voor een samenwerking van verschillende jaren.”

Bron: VW Fun Cup

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Fun Cup powered by Hankook: we zijn vertrokken!

Het seizoen 2023 van de Fun Cup powered by Hankook gaat dit weekend van start in Mettet. Op het menu staat een eerste race...

De Fun Cup en Torfs Compact Machinery verlengen hun samenwerking

Ook tijdens het seizoen 2023 van de Fun Cup powered by Hankook slaan Kronos Events en Torfs Compact Machinery de handen in elkaar.  De kleuren...

CrowdStrike 24 Hours of Spa klaar voor recordgrid met 72 auto’s

De CrowdStrike 24 uur van Spa is het prestigieus autosportevenement dat in de zomer van 2023 plaatsvindt in Spa-Francorchamps. Het evenement zal bestaan uit...
error: Content is protected !!