De officiële testdag van het nieuwe seizoen op vrijdag 24 maart

Na een seizoen dat alle verwachtingen heeft ingelost, opent de VW Fun Cup powered by Hankook de campagne van 2023 naar goede gewoonte met de Kronos 8 Hours op het Circuit Jules Tacheny de Mettet. De testdag die eerst was gepland op zondag 19 maart, exact één week voor de openingsrace, wordt uiteindelijk georganiseerd op vrijdag 24 maart.

De officiële testdag van de VW Fun Cup powered by Hankook is een première voor het kampioenschap van organisator en promotor Kronos Events. Het doel is tweeledig: enerzijds de mogelijkheid bieden om perfect voorbereid aan de start te staan van het nieuwe seizoen en anderzijds om nieuwe rijders in perfecte omstandigheden, op een circuit dat zich daar perfect toe leent, te laten proeven van de verslavende racekever.

Om logistieke redenen en op vraag van de teams wordt die testdag niet langer op zondag 19, maar wel op vrijdag 24 maart georganiseerd, net voor de aftrap van de eerste race dus. Een perfecte manier om al eens kennis te maken met het peloton dat in 2023 de degens met elkaar zal kruisen!

Bron: VW Fun Cup

Carsandcurbs.com

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Haupt zet HRT Mercedes-AMG bovenaan in Bronze Test op Barcelona

Tijdens de Bronze Test op Circuit de Barcelona-Catalunya zette Hubert Haupt van HRT de snelste tijd neer in 1:41.733 achter het stuur van de...

Bruno Thiry met Volkswagen ID. 5 in de E-Rallye de Monte-Carlo

Hij was meer dan een decennium lang één van de beste vertegenwoordigers van de Belgische rallysport op wereldniveau. Na acht deelnames aan de Rally...

DTM: Frustrerend weekend voor Tim Heinemann op de Red Bull Ring

Tim Heinemann beleefde een teleurstellend raceweekend op de Red Bull Ring in Oostenrijk tijdens de voorlaatste race van het DTM-seizoen 2023. Het weekend werd...
error: Content is protected !!