De parades, traditioneel hoogtepunt van SpaItalia!

SpaItalia is een evenement dat bestaat uit een geslaagde mix van circuitrijden, animaties in de paddock en het samenkomen van invoerders en clubs. Twee keer gaat alle aandacht echter naar het asfaltlint van het Circuit van Spa-Francorchamps. Niemand wil immers ook maar een seconde van de auto- en motorparade missen!

De parades zijn rond de middag geprogrammeerd en leiden tot de vaststelling dat bij liefhebbers van Italiaanse mechaniek kwaliteit en kwantiteit hand in hand gaan. De autoparade is dan ook toegankelijk voor iedere eigenaar die over een Silver Pack of hoger beschikt (info op de officiële website)… of ter plaatse zijn deelnameticket koopt! Opgelet evenwel, deze tickets voor de parade worden slechts tot einde voorraad verkocht, want de zeven kilometer van het circuit kunnen niet worden verlengd!

SpaItalia 2023
SpaItalia 2023

De motorparade, die is inbegrepen in het pack van 35 euro… maar ook daar kan een deelnameticket ter plaatse worden gekocht!

Herinneren we er nog even aan dat tijdens de autoparade van SpaItalia passagiers mogen worden meegenomen, in overeenkomst van de homologatiefiche van elk voertuig. Het spreekt voor zich dat de parades tegen een statig tempo worden afgewerkt, enkel en alleen om van het – immense – plezier van het rijden op het Circuit van Spa-Francorchamps te kunnen proeven. We zullen u met open armen ontvangen!

carsandcurbs.com

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

24H Le Mans: Opnieuw zege voor Ferrari

De #50 Ferrari AF Corse 499P Hypercar, bestuurd door Antonio Fuoco, Nicklas Nielsen en Miguel Molina, won de 24 uur van Le Mans 2024....

24H Le Mans: Opgave voor Dries Vanthoor

De WRT BMW Hybrid V8 met het nummer 15 is uitgeschakeld in de 24 uur van Le Mans na een crash van Dries Vanthoor...

Een cocktail van historische wagens om in het verleden te duiken

Bestaat er een mooier eerbetoon aan de CrowdStrike 24 Hours of Spa dan wagens in actie te laten komen die de legende van deze...
error: Content is protected !!