DE RENSTAL VAN KRONOS RACING KRIJGT DE STEUN VAN DE CSAPN EN DE ASAF

Kronos Racing, de nieuwe renstal die begin dit jaar het levenslicht zag, krijgt niet alleen de steun van de nationale autosportfederatie RACB. Op 9 februari werd de renstal immers erkend door de autosportcommissie van de provincie Namen (CSAPN). Ook de ASAF, de regionale federatie voor Wallonië, zet dus zijn schouders onder de vzw.

Belgische rijders die deelnemen aan om het eender welk nationaal of internationaal kampioenschap kunnen sinds kort Kronos Racing aanduiden als renstal bij hun licentieaanvraag. De leden zullen genieten van tal van voordelen en samen de passie delen voor de autosport. Een nieuwe website wordt de komende weken verder ontwikkeld en het nieuws over de renstal is te vinden op de Facebook-pagina van Kronos Racing.

Patrick Bodart, voorzitter van de CSAPN (Commission Sportive Automobile Province de Namur): “Zoals we weten is Kronos erg actief op circuit, waardoor we hopen dat die discipline kan heropleven in de provincie Namen, dat met het circuit van Mettet over een uitstekend platform beschikt om autosport te beoefenen. De CSAPN is erg gelukkig om deze nieuwe club in zijn armen te sluiten en zal alles in het werk stellen om een gezonde en efficiënte samenwerking op poten te zetten.”

Bron: VW Fun Cup

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Fun Cup powered by Hankook: we zijn vertrokken!

Het seizoen 2023 van de Fun Cup powered by Hankook gaat dit weekend van start in Mettet. Op het menu staat een eerste race...

De Fun Cup en Torfs Compact Machinery verlengen hun samenwerking

Ook tijdens het seizoen 2023 van de Fun Cup powered by Hankook slaan Kronos Events en Torfs Compact Machinery de handen in elkaar.  De kleuren...

CrowdStrike 24 Hours of Spa klaar voor recordgrid met 72 auto’s

De CrowdStrike 24 uur van Spa is het prestigieus autosportevenement dat in de zomer van 2023 plaatsvindt in Spa-Francorchamps. Het evenement zal bestaan uit...
error: Content is protected !!