DE RENSTAL VAN KRONOS RACING KRIJGT DE STEUN VAN DE CSAPN EN DE ASAF

Kronos Racing, de nieuwe renstal die begin dit jaar het levenslicht zag, krijgt niet alleen de steun van de nationale autosportfederatie RACB. Op 9 februari werd de renstal immers erkend door de autosportcommissie van de provincie Namen (CSAPN). Ook de ASAF, de regionale federatie voor Wallonië, zet dus zijn schouders onder de vzw.

Belgische rijders die deelnemen aan om het eender welk nationaal of internationaal kampioenschap kunnen sinds kort Kronos Racing aanduiden als renstal bij hun licentieaanvraag. De leden zullen genieten van tal van voordelen en samen de passie delen voor de autosport. Een nieuwe website wordt de komende weken verder ontwikkeld en het nieuws over de renstal is te vinden op de Facebook-pagina van Kronos Racing.

Patrick Bodart, voorzitter van de CSAPN (Commission Sportive Automobile Province de Namur): “Zoals we weten is Kronos erg actief op circuit, waardoor we hopen dat die discipline kan heropleven in de provincie Namen, dat met het circuit van Mettet over een uitstekend platform beschikt om autosport te beoefenen. De CSAPN is erg gelukkig om deze nieuwe club in zijn armen te sluiten en zal alles in het werk stellen om een gezonde en efficiënte samenwerking op poten te zetten.”

Bron: VW Fun Cup

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

PSCB: Jan Lauryssen en Michael Cool verdelen de buit in Zolder

Na Nederland en Circuit Zandvoort, met een dubbele winst voor Niels Troost (Team GP Elite) was het op Circuit Zolder in België, tweemaal aan...

Spa 24H: TEAM RJN BEVESTIGT JOSH CAYGILL

Team RJN heeft hun deelname aan de Crowdstrike 24 Uur van Spa 2024 verder versterkt door FIA WEC McLaren-coureur Josh Caygill aan hun line-up...

Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland keert terug naar Hongarije

Van 21 tot 23 juni 2024 zal de Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland racen op de Hungaroring bij Boedapest, een circuit dat sinds 2014...
error: Content is protected !!