De VW Fun Cup en Torfs Compact Machinery samen in zee in 2022

De VW Fun Cup powered by Hankook biedt een erg mooi communicatieplatform. Een nieuw bewijs daarvan wordt geleverd door de nieuwe samenwerking die Kronos Events, promotor van het kampioenschap, tot stand heeft gebracht met Torfs Compact Machinery vanaf het seizoen 2022!

De naam van de kersverse partner is al enkele jaren gelinkt aan de competitie met de spectaculaire racekevers. Bedrijfsleider Benoit Dupont staat aan de vooravond van zijn derde seizoen – aan het stuur van de #465 ingeschreven door Leader Racing – maar geeft nu met het bedrijf uit Gellingen nieuwe dimensie aan zijn betrokkenheid in de VW Fun Cup powered by Hankook.

Torfs Compact Machinery is een onderneming die grondverzetmachines en aanhangwagens verkoopt. Ze zijn de officiële importeur van bouwmachines in België voor de merken Wacker Neuson, Kramer, Indespension en Promove Demolition. Ze bieden ook machines van Gehl en Steelwrist aan.

“Door deel te nemen aan de VW Fun Cup heb ik de troeven van het kampioenschap leren kennen en werd het dan ook een uitstekende keuze om onze twee bedrijven aan elkaar te linken”, klinkt het bij de zaakvoerder uit Schilde. “Ik ben dan ook heel gelukkig om voor het eerst niet alleen uit te kijken naar het sportieve aspect van dit geweldige kampioenschap, maar ook naar de vruchten die ik ongetwijfeld zal kunnen plukken van dit partnerschap.”

“Het wordt een memorabel seizoen voor de VW Fun Cup powered by Hankook en de aankondiging van de samenwerking met Torfs Compact Machinery is daar een nieuw bewijs van”, reageert een opgetogen Marc Van Dalen, CEO van Kronos Events. “Dit nieuws doet me enorm veel plezier en we zullen dan ook alles in het werk stellen om een jarenlange samenwerking tot stand te brengen.”

De kleuren van Torfs Compact Machinery zullen dus vanaf komend seizoen te bewonderen zijn in de communicatie van de VW Fun Cup en worden vanaf de openingsrace van het nieuwe seizoen, op 19 en 20 maart op het Circuit Jules Tacheny de Mettet, op de flanken van alle deelnemende auto’s geplaatst.

Bron: VW Fun Cup

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Porsche Supercup: Jonge coureurs domineren 31e seizoen

Het 31e seizoen van de Porsche Mobil 1 Supercup werd gekenmerkt door opvallende prestaties van jonge coureurs. De 20-jarige Deense Porsche Junior, Bastian Buus,...

Team RaceArt keert voor het eerst sinds 2019 terug in de Porsche Carrera Cup Benelux

Team RaceArt keert terug naar de Porsche Carrera Cup Benelux en verwelkomt Sam Jongejan, de regerend kampioen van de BetCity Mazda MX-5 Cup, als...

De Fun Cup powered by Hankook aan de vooravond van een nieuw tijdperk

Het leven bestaat uit verschillende hoofdstukken, een vaststelling die ook geldt voor de Fun Cup powered by Hankook. Na de voorbije aankondiging dat Marc...
error: Content is protected !!