De VW Fun Cup in samenwerking met de School of Racing

In 2022 lanceert de RACB de School of Racing, een initiatief dat amateurrijders zal begeleiden op weg naar hun debuut in de autosport en ze progressie zal laten maken aan het stuur van een racewagen. De VW Fun Cup powered by Hankook wordt een van de partners van het project.
 
De School of Racing is een nieuw initiatief van de RACB, gesteund door Curbstone Events en Sam Dejonghe, om de rijders van vandaag te promoten en te ontwikkelen. Het doel is nieuwe rijders van alle leeftijden en ervaringscategorieën op te leiden en te ontwikkelen door een opleidingsprogramma in verschillende disciplines aan te bieden aan alle autosportliefhebbers en professionals.
 
Leden van het nieuwe opleidingsprogramma worden ingedeeld in vier verschillende categorieën: ‘Initiation’ (nieuwelingen zonder kennis van autosport), ‘Advanced’ (niet-beginners die hun regelmaat en rondetijden willen verbeteren), ‘Track Master’ (ervaren rijders die zich willen concentreren op hun werkpunten) en ‘Race Master’ (toekomstige professionele rijders die een op maat gemaakte voorbereiding op hun kampioenschap en individuele feedback ter plaatse wensen).
 
Dankzij de samenwerking met Kronos Events, zullen rijders van de School of Racing kunnen doorstromen naar de VW Fun Cup powered by Hankook. Bovendien kunnen ook de huidige rijders van het populaire kampioenschap gebruikmaken van het nieuwe initiatief om hun vaardigheden aan het stuur te verbeteren.
 
Ontdek hier meer informatie over de School of Racing en surf hier naar de website van het nieuwe project.

Bron: VW Fun Cup

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Legend Condroz Rally: Het deelnemersveld van de eerste editie krijgt vorm

Sinds de aankondiging dat de Royal Motor Club de Huy de Legend Condroz Rally zou organiseren, die gepland staat voor 10, 11 en 12...

Schubert Motorsport bovenaan voor Manthey EMA tijdens DTM-test in Hockenheim

Schubert Motorsport domineerde de DTM-testdagen op het circuit van Hockenheim, met René Rast als snelste coureur, gevolgd door teamgenoten Sheldon van der Linde en...

Henk Vossen opnieuw naar WRC Rally van Kroatië

Als op vrijdag 19 april in Zagreb de voor het Wereldkampioenschap meetellende Rally van Kroatië van start gaat, zal ook de Nederlandse routinier Henk...
error: Content is protected !!