De VW Fun Cup in samenwerking met de School of Racing

In 2022 lanceert de RACB de School of Racing, een initiatief dat amateurrijders zal begeleiden op weg naar hun debuut in de autosport en ze progressie zal laten maken aan het stuur van een racewagen. De VW Fun Cup powered by Hankook wordt een van de partners van het project.
 
De School of Racing is een nieuw initiatief van de RACB, gesteund door Curbstone Events en Sam Dejonghe, om de rijders van vandaag te promoten en te ontwikkelen. Het doel is nieuwe rijders van alle leeftijden en ervaringscategorieën op te leiden en te ontwikkelen door een opleidingsprogramma in verschillende disciplines aan te bieden aan alle autosportliefhebbers en professionals.
 
Leden van het nieuwe opleidingsprogramma worden ingedeeld in vier verschillende categorieën: ‘Initiation’ (nieuwelingen zonder kennis van autosport), ‘Advanced’ (niet-beginners die hun regelmaat en rondetijden willen verbeteren), ‘Track Master’ (ervaren rijders die zich willen concentreren op hun werkpunten) en ‘Race Master’ (toekomstige professionele rijders die een op maat gemaakte voorbereiding op hun kampioenschap en individuele feedback ter plaatse wensen).
 
Dankzij de samenwerking met Kronos Events, zullen rijders van de School of Racing kunnen doorstromen naar de VW Fun Cup powered by Hankook. Bovendien kunnen ook de huidige rijders van het populaire kampioenschap gebruikmaken van het nieuwe initiatief om hun vaardigheden aan het stuur te verbeteren.
 
Ontdek hier meer informatie over de School of Racing en surf hier naar de website van het nieuwe project.

Bron: VW Fun Cup

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

ADAC GT Masters: Haupt Racing Team zet pole om in jubileumoverwinning

David Schumacher en Salman Owega van het Haupt Racing Team hebben op de Nürburgring hun tweede seizoensoverwinning behaald tijdens de 250e jubileumrace van de...

ADAC GT Masters: Pole voor Schumacher in jubileumrace

David Schumacher heeft de pole position veroverd voor de jubileumrace van de ADAC GT Masters op de Nürburgring. Tijdens de kwalificatie op zondag zette...

FIA WEC: Sarah Bovy zet pole in LMGT3

Het Iron Dames team heeft de pole position behaald voor hun Zuid-Amerikaanse debuut in de 6 Uur van São Paulo, onderdeel van het FIA...
error: Content is protected !!