DE VW FUN CUP VAN MICHEL VAILLANT ONTHULD OP HET AUTOSALON

De Win2Race-stand van de VW Fun Cup, het Circuit de Spa-Francorchamps en Michel Vaillant op de Brussels Motor Show is deze donderdag geopend met een persconferentie tijdens de traditionele openingsdag. Niemand minder dan Jacky Ickx was naar Paleis 4 afgezakt om getuige te zijn van de onthulling van de VW Fun Cup in de kleuren van de beroemde stripheld Michel Vaillant, de bolide die het onderwerp is van een unieke wedstrijd die vier winnaars een circuitdoop cadeau doet op het mooiste circuit ter wereld.
 
Voor het tweede jaar op rij is de VW Fun Cup powered by Hankook vertegenwoordigd op het Autosalon met een stand die niet alleen in het teken staat van het kampioenschap van Kronos Events, maar ook de legende van het circuit van Spa-Francorchamps eer aandoet en de beroemdste tekeningen van Michel Vaillant etaleert. Drie acteurs met een hart voor de autosport die na afloop van het Autosalon vier winnaars zullen aanduiden die in de aanloop naar de Hankook 25 Hours VW Fun Cup een ware raceopleiding zullen krijgen, aan het stuur van de VW Fun Cup Vaillante op het circuit in de Ardennen.
 
Naar aanleiding van de 75ste verjaardag van Jacky Ickx werden bovendien twee nieuwe ‘Art Strips’ onthuld: ‘Jacky Superstar’ uit het album ‘Olie op de renbaan’ uit 1970, een historische tekening in de geschiedenis van oprichter Jean Graton, en ‘Ickx’s Ferrari’ uit het album ‘Het noodlot’ uit 1973.
 
Het Autosalon 2020 loopt van vrijdag 10 januari tot en met zondag 19 januari.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Legend Condroz Rally: Het deelnemersveld van de eerste editie krijgt vorm

Sinds de aankondiging dat de Royal Motor Club de Huy de Legend Condroz Rally zou organiseren, die gepland staat voor 10, 11 en 12...

Schubert Motorsport bovenaan voor Manthey EMA tijdens DTM-test in Hockenheim

Schubert Motorsport domineerde de DTM-testdagen op het circuit van Hockenheim, met René Rast als snelste coureur, gevolgd door teamgenoten Sheldon van der Linde en...

Henk Vossen opnieuw naar WRC Rally van Kroatië

Als op vrijdag 19 april in Zagreb de voor het Wereldkampioenschap meetellende Rally van Kroatië van start gaat, zal ook de Nederlandse routinier Henk...
error: Content is protected !!