Drie Mercedes-AMG’s voor HRT

Mercedes-AMG-team HRT zal maar liefst drie wagens inzetten voor de Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS Endurance Cup van dit seizoen. Met deze sterke bezetting op de grid heeft het team van Hubert Haupt vooral zijn zinnen gezet op het langeafstandskampioenschap.

Op de Mercedes-AMG met het nummer 5 zal teameigenaar Haupt de cockpit delen met Arjun Maini en Florian Scholze in de nieuwe Gold Cup-klasse. Maini maakt dit seizoen zijn Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS-debuut.

In de zusterwagen nummer 4 zullen Jannes Fittje, Jordan Love en Alain Valente de rijtaken verdelen. Love debuteerde vorig seizoen al in de Endurance Cup voor het SPS team en maakt de overstap naar HRT. Voor Fittje en Valente zal het de eerste uitstap zijn naar de GT-serie.

De #777 Mercedes-AMG, met een bijzondere internationale line-up, zal ook deelnemen aan de Silver Cup en strijden onder de vlag van Al Manar Racing by HRT. Al Faisal Al Zubair die vorig jaar een sterke International GT Open-campagne reed, maakt zijn seriedebuut met de ervaren racers Fabian Schiller en Axcil Jefferies.

Het indrukwekkende wagenpark van HRT zal op 7 en 8 maart voor het eerst optreden tijdens de officiële Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS testdagen op Circuit Paul Ricard.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

NLS 2: Tweede overwinning in twee races voor de BMW M4 GT3

De BMW M4 GT3 was opnieuw de snelste in de tweede race van het seizoen van de Nürburgring Endurance Series (NLS). Nadat ROWE Racing...

Georg Linnamäe leider na de openingsronde

Het was een emotioneel moment voor de leden van Ecurie Bayard toen de Est Ott Tänak van start ging voor de eerste lus van...

Opnieuw een vol startveld voor de Porsche Carrera Cup Deutschland 

De Porsche Carrera Cup Deutschland begint zijn nieuwe seizoen van 27 tot 29 april op Spa-Francorchamps in België. Dit jaar staan er 32 Porsche...
error: Content is protected !!