DRIE VRAGEN VOOR KAMPIOEN SÉBASTIEN KLUYSKENS

Tijdens het seizoen 2021 heeft Sébastien Kluyskens getoond dat hij uit het juiste hout gesneden is aan het stuur van de #477 waarmee hij het algemene klassement op zijn naam schreef met zijn teamgenoten Cédric Bollen, Maxime Soulet en Edouard Mondron. Bovendien werd de man uit Waver kampioen in het Super Season en won zijn team de Hankook 25 Hours VW Fun Cup 2021. Een bijzonder geslaagd jaar dus voor de rijder van DRM Motorsport, die onze drie vragen beantwoordt.

Wat was het hoogtepunt van het voorbije jaar?

Sébastien Kluyskens: “Mijn beste herinnering van vorig seizoen is natuurlijk de zege in de 25 Hours. Het zag er niet goed uit in de openingsfase, maar we zijn blijven strijden tot in de laatste ronde.”

Op welk vlak heb je (of het team) het meeste progressie geboekt?

Sébastien Kluyskens: “We mogen erg tevreden zijn met onze strijdlust tijdens de afgelopen races, want de afstellingen waren vaak niet perfect en dus moesten we onszelf telkens weer overstuigen toen we het stuur van de auto namen.”

Wat zijn de ambities voor het komende seizoen?

Sébastien Kluyskens: “In 2022? Winnen, natuurlijk! En indien mogelijk ook een vijfde succes in de 25 Hours. Ik heb de twintigste editie al gewonnen, het zou dus ongelofelijk zijn om nu ook de zege tijdens de 25ste verjaardag van het kampioenschap te behalen! Ik wil echt opnieuw zegevieren.”

Bron: VW Fun Cup

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Circuit Spa-Francorchamps klaar voor de Spa Six Hours

De editie van de dertigste Spa Six Hours komt er met rasse schreden aan! Van 28 september tot en met 1 oktober, biedt Roadbook weer...

ROWE RACING trekt naar Barcelona voor de titel

ROWE RACING heeft een indrukwekkend seizoen achter de rug in de GT World Challenge Europe en staat nu voor de seizoensfinale in Barcelona. Met...

RedAnt Racing sluit seizoen Porsche Carrera Cup Benelux af op een positieve noot

Dit weekend werd op de Oostenrijkse Red Bull Ring, in het kader van de prestigieuze DTM-meeting, de slotmanche van de Porsche Carrera Cup Benelux...
error: Content is protected !!