DRIE VRAGEN VOOR KAMPIOEN SÉBASTIEN KLUYSKENS

Tijdens het seizoen 2021 heeft Sébastien Kluyskens getoond dat hij uit het juiste hout gesneden is aan het stuur van de #477 waarmee hij het algemene klassement op zijn naam schreef met zijn teamgenoten Cédric Bollen, Maxime Soulet en Edouard Mondron. Bovendien werd de man uit Waver kampioen in het Super Season en won zijn team de Hankook 25 Hours VW Fun Cup 2021. Een bijzonder geslaagd jaar dus voor de rijder van DRM Motorsport, die onze drie vragen beantwoordt.

Wat was het hoogtepunt van het voorbije jaar?

Sébastien Kluyskens: “Mijn beste herinnering van vorig seizoen is natuurlijk de zege in de 25 Hours. Het zag er niet goed uit in de openingsfase, maar we zijn blijven strijden tot in de laatste ronde.”

Op welk vlak heb je (of het team) het meeste progressie geboekt?

Sébastien Kluyskens: “We mogen erg tevreden zijn met onze strijdlust tijdens de afgelopen races, want de afstellingen waren vaak niet perfect en dus moesten we onszelf telkens weer overstuigen toen we het stuur van de auto namen.”

Wat zijn de ambities voor het komende seizoen?

Sébastien Kluyskens: “In 2022? Winnen, natuurlijk! En indien mogelijk ook een vijfde succes in de 25 Hours. Ik heb de twintigste editie al gewonnen, het zou dus ongelofelijk zijn om nu ook de zege tijdens de 25ste verjaardag van het kampioenschap te behalen! Ik wil echt opnieuw zegevieren.”

Bron: VW Fun Cup

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

ADAC GT Masters: Haupt Racing Team zet pole om in jubileumoverwinning

David Schumacher en Salman Owega van het Haupt Racing Team hebben op de Nürburgring hun tweede seizoensoverwinning behaald tijdens de 250e jubileumrace van de...

ADAC GT Masters: Pole voor Schumacher in jubileumrace

David Schumacher heeft de pole position veroverd voor de jubileumrace van de ADAC GT Masters op de Nürburgring. Tijdens de kwalificatie op zondag zette...

FIA WEC: Sarah Bovy zet pole in LMGT3

Het Iron Dames team heeft de pole position behaald voor hun Zuid-Amerikaanse debuut in de 6 Uur van São Paulo, onderdeel van het FIA...
error: Content is protected !!