DTM: nieuwe tv-deal met ELEVEN SPORTS

De DTM heeft een nieuwe televisiedeal gesloten met het Poolse ELEVEN SPORTS. Het tweejarige contract, dat de seizoenen 2020 en ’21 omvat, stelt ELEVEN SPORTS in staat om het verhaal van Robert Kubica te brengen die vorig jaar een sensationele comeback maakte naar de Formule 1, na een ernstig rallyongeluk in 2011.

Ondertussen heeft de DTM een nieuwe kalender van 10 races uitgebracht voor 2020, de eerste wedstrijd zal in juli van start zal gaan op de Norisring.

“We zijn verheugd dat we een tweejarige overeenkomst met ELEVEN SPORTS hebben afgesloten”, laat Marcel Mohaupt, algemeen directeur van de overkoepelende organisatie DTM ITR, weten. “Polen heeft een enorme markt voor de DTM en al haar betrokken partijen, deze deal weerspiegelt de groeiende internationale voetafdruk van de DTM-serie.

“Bovendien kijken we enorm uit naar de komst van Robert Kubica dit seizoen. Hij is een legendarische coureur en een held voor miljoenen mensen over de hele wereld. Robert zal zeker een geweldige aanwinst zijn voor onze serie. En ik ben er zeker van dat hij enorm zal genieten van het racen in de beste toerwagens van de wereld. “

“De DTM-serie kent het hoogste concurrentieniveau; het past perfect in het uitgebreide motorsport aanbod van ELEVEN SPORTS ”, zegt Patryk Mirosławski, ELEVEN SPORTS CAO in Polen. “Poolse fans houden van Robert Kubica, daarom zijn we zo verheugd, dat we elke race kunnen laten zien met ons ervaren team van omroepjournalisten uit de F1-wereld. Tegen de Poolse fans zeggen we: bereid je voor op spannende DTM-actie met Robert en tal van andere topcoureurs. ”

ELEVEN SPORTS rapporteert niet alleen live alle DTM-races met een eigen team van reporters, maar biedt de kijkers ook deskundige analyses van de live studio voor en na elke kwalificatiesessie en race. Daarnaast zijn er wekelijkse programma’s met DTM-hoogtepunten tijdens prime time gepland.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

FIM EWC: Sterk veld voor de 8 Uur van Spa Motos

Zevenendertig teams, waaronder 34 permanente FIM Endurance World Championship-ploegen, hebben zich ingeschreven voor het internationale motorrace-equivalent van een high-speed achtbaanrit, de 8 Uur van...

BMW M4 GT3 EVO onthuld op de Nürburgring

BMW M Motorsport heeft de nieuwste versie van hun succesvolle GT-racewagen, de BMW M4 GT3 EVO, gepresenteerd voorafgaand aan de 24 uur van de...

De parades, traditioneel hoogtepunt van SpaItalia!

SpaItalia is een evenement dat bestaat uit een geslaagde mix van circuitrijden, animaties in de paddock en het samenkomen van invoerders en clubs. Twee...
error: Content is protected !!