DTM: T3 Motorsport opnieuw met Esmee Hawkey

T3 Motorsport kiest opnieuw voor de Britse Esmee Hawkey om deel te nemen aan de DTM. Vorig jaar maakte de nu 23-jarige haar debuut in de DTM met een Lamborghini Huracán GT3 Evo van T3. Momenteel is Hawkey, die naar eigen zeggen ook “kwart Nederlands en kwart Oostenrijks” is, de enige vrouwelijke coureur in het high-class veld van de DTM 2022.

In haar debuutseizoen wist ze zich al te vestigen in de DTM en hield ze meerdere malen gerenommeerde rivalen op afstand. In de race op Assen in Nederland scoorde Hawkey haar eerste DTM-punten. Naast de Lamborghini van Hawkey wil het team ook nog een tweede wagen op de grid brengen.

Na de eerste officiële testdagen op Hockenheim begin april, begint de DTM van 29 april tot 1 mei aan zijn 36e seizoen in Portimão in Portugal.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

ADAC GT Masters: Haupt Racing Team zet pole om in jubileumoverwinning

David Schumacher en Salman Owega van het Haupt Racing Team hebben op de Nürburgring hun tweede seizoensoverwinning behaald tijdens de 250e jubileumrace van de...

ADAC GT Masters: Pole voor Schumacher in jubileumrace

David Schumacher heeft de pole position veroverd voor de jubileumrace van de ADAC GT Masters op de Nürburgring. Tijdens de kwalificatie op zondag zette...

FIA WEC: Sarah Bovy zet pole in LMGT3

Het Iron Dames team heeft de pole position behaald voor hun Zuid-Amerikaanse debuut in de 6 Uur van São Paulo, onderdeel van het FIA...
error: Content is protected !!