DTM: T3 Motorsport opnieuw met Esmee Hawkey

T3 Motorsport kiest opnieuw voor de Britse Esmee Hawkey om deel te nemen aan de DTM. Vorig jaar maakte de nu 23-jarige haar debuut in de DTM met een Lamborghini Huracán GT3 Evo van T3. Momenteel is Hawkey, die naar eigen zeggen ook “kwart Nederlands en kwart Oostenrijks” is, de enige vrouwelijke coureur in het high-class veld van de DTM 2022.

In haar debuutseizoen wist ze zich al te vestigen in de DTM en hield ze meerdere malen gerenommeerde rivalen op afstand. In de race op Assen in Nederland scoorde Hawkey haar eerste DTM-punten. Naast de Lamborghini van Hawkey wil het team ook nog een tweede wagen op de grid brengen.

Na de eerste officiële testdagen op Hockenheim begin april, begint de DTM van 29 april tot 1 mei aan zijn 36e seizoen in Portimão in Portugal.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

SRO Motorsports Group en Pirelli verlengen de samenwerking

SRO Motorsports Group en Pirelli hebben een nieuwe vijfjarige overeenkomst aangekondigd die hun langdurige samenwerking verlengt tot en met het seizoen 2028. Volgens deze...

Comtoyou Racing vanaf 2024 met Aston Martin

De aankondiging kwam er zaterdagnamiddag op het Circuit de Barcelona-Catalunya, waar de voorlaatste wedstrijd van de Fanatec GT World Challenge Europe werd gehouden, tegelijk...

Hamofa Motorsport pakt in Oschersleben de titel in GTB

Oschersleben ligt achter de rug en het is nog even wachten tot de finale van het Belcar Endurance Championship. Een stand van zaken in...
error: Content is protected !!