DTM Trophy: Opnieuw drie Audi’s voor Heide-Motorsport

Net als vorig jaar zal Heide-Motorsport opnieuw deelnemen aan de DTM Trophy. Na een succesvol debuutjaar in 2021 zal het raceteam ook dit seizoen drie Audi R8 LMS’en inzetten. De Zuid-Afrikaanse Mikaeel Pitamber is al bevestigd als eerste coureur voor de 14 sprintraces.

Op driejarige leeftijd zat Pitamber al in zijn eerste kart en won hij als zevenjarige de eerste regionale kampioenschapstitel, en staat nu op punt om aan zijn debuutseizoen in de Europese autosport te beginnen. De Audi R8 LMS is niet nieuw voor de Zuid-Afrikaan, recent reed hij met de vier ringen in de finale van de Intercontinental GT Challenge op zijn thuiscircuit Kyalami bij Johannesburg.

Heide-Motorsport reed zich vorig jaar meteen in de kijker, met twee overwinningen in het eerste jaar trekt het team opnieuw met hoge ambities richting de DTM Trophy. Het seizoen begint van 20 t/m 22 mei op de DEKRA Lausitzring.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

PCCB: Robert de Haan nieuwe kampioen en ook beste rookie

Op de Oostenrijkse Red Bull Ring is het doek gevallen over de Porsche Carrera Cup Benelux 2023. De 17-jarige Nederlander Robert de Haan uit...

PETB: Belgium Racing Team behaalt de dubbel in Oschersleben

Oschersleben was de plaats van afspraak voor de vierde meeting van het seizoen van zowel de Porsche Endurance Trophy Benelux als het Belcar Endurance...

Indrukwekkende demonstratie van Tom Heindrichs

In het Junior Belgian Rally Championship kwam Jonas Dewilde als kersvers kampioen aan de start van de voorlaatste manche van het Kroon-Oil BRC. In...
error: Content is protected !!