DTM Trophy: Opnieuw drie Audi’s voor Heide-Motorsport

Net als vorig jaar zal Heide-Motorsport opnieuw deelnemen aan de DTM Trophy. Na een succesvol debuutjaar in 2021 zal het raceteam ook dit seizoen drie Audi R8 LMS’en inzetten. De Zuid-Afrikaanse Mikaeel Pitamber is al bevestigd als eerste coureur voor de 14 sprintraces.

Op driejarige leeftijd zat Pitamber al in zijn eerste kart en won hij als zevenjarige de eerste regionale kampioenschapstitel, en staat nu op punt om aan zijn debuutseizoen in de Europese autosport te beginnen. De Audi R8 LMS is niet nieuw voor de Zuid-Afrikaan, recent reed hij met de vier ringen in de finale van de Intercontinental GT Challenge op zijn thuiscircuit Kyalami bij Johannesburg.

Heide-Motorsport reed zich vorig jaar meteen in de kijker, met twee overwinningen in het eerste jaar trekt het team opnieuw met hoge ambities richting de DTM Trophy. Het seizoen begint van 20 t/m 22 mei op de DEKRA Lausitzring.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Jimmy D’hondt gaat voor drie op een rij in de BRC Master Cup

Mede omdat Roger Hodenius en Jos Verstappen hun kansen niet verdedigden in de laatste wedstrijd van het seizoen in Spa, werd Jimmy D'hondt vorig...

Jan Lauryssen met Belgium Racing op zegejacht in GT Cup Europe

Jan Lauryssen verdedigt in 2024 de kleuren van het Limburgse Belgium Racing Team. De Kempenaar ontpopte zich de voorbije seizoenen tot een referentie in...

Rally van Haspengouw: De Clio’s favoriet tussen de boomgaarden

Ook dit jaar zorgt de 2WD Trophy voor een lage instapdrempel in het Kroon-Oil Belgian Rally Championship. In de 2WD Trophy wordt immers gereden...
error: Content is protected !!