Eastalent-Racing maakt debuut in de ADAC GT Masters

Met de komst van Eastalent-Racing staat er weer een nieuw raceteam op de startgrid van de ADAC GT Masters 2022. Het Oostenrijkse team onder leiding van Peter Reicher rekent op de nieuwe Audi R8 LMS GT3 Evo II en een zeer gemotiveerde crew, Norbert Siedler (39) en Simon Reicher (22) zullen de rijtaken op zich nemen.

Norbert Siedler treedt al voor de zevende keer aan in de ADAC GT Masters en maakte in 2011 zijn debuut in de serie. Zijn jonge partner, Simon Reicher, was vorig seizoen voor het eerst een vaste starter in de ADAC GT Masters met Yaco Racing, nadat hij eerder gastoptredens had gedaan in 2019 en 2020.

Met een line-up van ervaring en jong talent hoopt het team uit Oostenrijk mee te kunnen strijden voor een plaats in de top tien. Door vertraging bij de levering van de nieuwe Audi heeft het team nog niet kunnen testen, en zal de wagen pas beschikbaar zijn tijdens de officiële test in Oschersleben voor de crew en zijn coureurs.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

ADAC GT Masters: Haupt Racing Team zet pole om in jubileumoverwinning

David Schumacher en Salman Owega van het Haupt Racing Team hebben op de Nürburgring hun tweede seizoensoverwinning behaald tijdens de 250e jubileumrace van de...

ADAC GT Masters: Pole voor Schumacher in jubileumrace

David Schumacher heeft de pole position veroverd voor de jubileumrace van de ADAC GT Masters op de Nürburgring. Tijdens de kwalificatie op zondag zette...

FIA WEC: Sarah Bovy zet pole in LMGT3

Het Iron Dames team heeft de pole position behaald voor hun Zuid-Amerikaanse debuut in de 6 Uur van São Paulo, onderdeel van het FIA...
error: Content is protected !!