Eastalent-Racing maakt debuut in de ADAC GT Masters

Met de komst van Eastalent-Racing staat er weer een nieuw raceteam op de startgrid van de ADAC GT Masters 2022. Het Oostenrijkse team onder leiding van Peter Reicher rekent op de nieuwe Audi R8 LMS GT3 Evo II en een zeer gemotiveerde crew, Norbert Siedler (39) en Simon Reicher (22) zullen de rijtaken op zich nemen.

Norbert Siedler treedt al voor de zevende keer aan in de ADAC GT Masters en maakte in 2011 zijn debuut in de serie. Zijn jonge partner, Simon Reicher, was vorig seizoen voor het eerst een vaste starter in de ADAC GT Masters met Yaco Racing, nadat hij eerder gastoptredens had gedaan in 2019 en 2020.

Met een line-up van ervaring en jong talent hoopt het team uit Oostenrijk mee te kunnen strijden voor een plaats in de top tien. Door vertraging bij de levering van de nieuwe Audi heeft het team nog niet kunnen testen, en zal de wagen pas beschikbaar zijn tijdens de officiële test in Oschersleben voor de crew en zijn coureurs.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

FIA WEC: Eerste pole voor de Porsche 963

Porsche Penske Motorsport heeft zijn eerste pole-position veroverd in het FIA World Endurance Championship WEC in Qatar. In een spannende strijd op het Lusail...

DTM: ENGSTLER KLAAR VOOR ZIJN TWEEDE SEIZOEN MET LAMBORGHINI

Luca Engstler maakt zich op voor nog een spannend seizoen in het DTM-kampioenschap, ditmaal als vertegenwoordiger van het Lamborghini Liqui Moly-team. Samen met Lamborghini-fabriekscoureur...

De KA100 maakt kartingsport meer toegankelijk

De nieuwe categorie KA100, die zijn opwachting maakt in de IAME Series Benelux 2024, verdeeld in twee klassementen (KA100 148 en KA100 158 –...
error: Content is protected !!