Eastalent-Racing maakt debuut in de ADAC GT Masters

Met de komst van Eastalent-Racing staat er weer een nieuw raceteam op de startgrid van de ADAC GT Masters 2022. Het Oostenrijkse team onder leiding van Peter Reicher rekent op de nieuwe Audi R8 LMS GT3 Evo II en een zeer gemotiveerde crew, Norbert Siedler (39) en Simon Reicher (22) zullen de rijtaken op zich nemen.

Norbert Siedler treedt al voor de zevende keer aan in de ADAC GT Masters en maakte in 2011 zijn debuut in de serie. Zijn jonge partner, Simon Reicher, was vorig seizoen voor het eerst een vaste starter in de ADAC GT Masters met Yaco Racing, nadat hij eerder gastoptredens had gedaan in 2019 en 2020.

Met een line-up van ervaring en jong talent hoopt het team uit Oostenrijk mee te kunnen strijden voor een plaats in de top tien. Door vertraging bij de levering van de nieuwe Audi heeft het team nog niet kunnen testen, en zal de wagen pas beschikbaar zijn tijdens de officiële test in Oschersleben voor de crew en zijn coureurs.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Eerste Rally of Bertrix presenteert een mooie affiche 

Dit weekend maakt de Rally of Bertrix zijn intrede in het Kroon-Oil Belgian Rally Championship. Meer nog, het is zelfs de allereerste editie van...

Huber Racing maakt zijn debuut in de ADAC GT Masters

Huber Racing zal zijn debuut maken in de ADAC GT Masters op het "Festival of Dreams" dit weekend. Het Beierse team zal in totaal...

Belgium Racing aan de voet van het podium in Spa na lastige wedstrijd

Afgelopen weekend stond op het F1-circuit in Spa-Francorchamps de tweede afspraak van het Belcar Endurance Championship 2023 en de Porsche Endurance Trophy Benelux 2023...
error: Content is protected !!