Een adembenemende nieuwe livery voor Herock by Comtoyou

Een bijzonder kleurrijk peloton van meer dan veertig wagens maakt zich klaar voor de aftrap van het nieuwe seizoen van de VW Fun Cup powered by Hankook. Laurent Van Laere, Benjamin De Cock, Gaetan Lancksweerd en Enzo Ferrari dragen hun steentje bij door de #290 Herock by Comtoyou te voorzien van prachtige nieuwe kleuren. De ambitie: de toppers uit de Fun-categorie uitdagen.

Vier maanden geleden trok het drietal van Herock by Comtoyou naar de finale van de VW Fun Cup powered by Hankook in Lédenon met een opvallende versterking. Gaetan Lancksweerd was onzeker voor de dubbele confrontatie in het zuiden van Frankrijk en dus werd jonge kartingrijder Enzo Ferrari opgetrommeld om het team te versterken.

“Uiteindelijk kwamen we met vier aan de start, maar Enzo toonde meteen dat hij een revelatie kan worden in het kampioenschap”, herinnert Laurent Van Laere zich, de CEO van Herock Workwear. “De bedoeling is dan ook dat hij het vaste trio, bestaande uit Benjamin De Cock, Gaetan Lancksweerd en mezelf, tijdens alle wedstrijden van 2022 zal aanvullen. We zijn ervan overtuigd dat hij, met meer ervaring in de discipline, een echte troefkaart kan zijn voor ons team.”

En die troefkaart zullen de rijders van de #290 nodig hebben, want voor het eerst worden ze uitsluitend ingeschreven in de Fun-categorie, voor teams zonder Top Gun-rijder. “We werden derde in Fun tijdens de laatste wedstrijd van vorig seizoen”, gaat de man uit Waasmunster door. “We kunnen dus ambities koesteren, maar we moeten realistisch blijven. We staan voor een grote uitdaging. Enerzijds beschikken we alle vier over een winnaarsmentaliteit en zullen we dus goed voorbereid aan de start staan van de eerste wedstrijd, anderzijds moet de VW Fun Cup de tegenhanger blijven van ons drukke, professionele leven. Amusement staat dus voorop!”

In goede handen bij Comtoyou Racing

De #290 VW Fun Cup Evo3 wordt opnieuw ingezet door Comtoyou Racing, dat een nieuwe, erg opvallende livery heeft ontworpen waardoor de kleuren van Herock nog meer zullen opvallen in het deelnemersveld van de VW Fun Cup. De vier rijders hebben echter nog meer redenen om te kiezen voor het team uit Waterloo.

“Weinig teams kunnen wat Comtoyou kan”, luidt Laurent Van Laere de loftrompet. “Ik herinner me dat ze vorig jaar een motor én een versnellingsbak hebben gewisseld in minder dan 35 minuten. Indrukwekkend! Verder is de auto altijd piekfijn in orde, zijn er heel weinig problemen, is het team professioneel en gestructureerd. Het totaalplaatje van Comtoyou Racing heeft ons overtuigd, met ook levende legende René Verbist als belangrijkste pion achter de schermen.”

Laurent Van Laere, Benjamin De Cock, Gaetan Lancksweerd en Enzo Ferrari leven duidelijk met vertrouwen toe naar het nieuwe seizoen van de VW Fun Cup powered by Hankook. Misschien brengt dat vertrouwen hen wel naar een podiumplaats in de Fun-categorie!

Bron: VW Fun Cup

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

Legend Condroz Rally: Het deelnemersveld van de eerste editie krijgt vorm

Sinds de aankondiging dat de Royal Motor Club de Huy de Legend Condroz Rally zou organiseren, die gepland staat voor 10, 11 en 12...

Schubert Motorsport bovenaan voor Manthey EMA tijdens DTM-test in Hockenheim

Schubert Motorsport domineerde de DTM-testdagen op het circuit van Hockenheim, met René Rast als snelste coureur, gevolgd door teamgenoten Sheldon van der Linde en...

Henk Vossen opnieuw naar WRC Rally van Kroatië

Als op vrijdag 19 april in Zagreb de voor het Wereldkampioenschap meetellende Rally van Kroatië van start gaat, zal ook de Nederlandse routinier Henk...
error: Content is protected !!