Een volledig seizoen voor Car-Pass LRE by DRM in 2022

Het verhaal duurt nu al meer dan tien jaar. Al meer dan een decennium lang is Car-Pass een naam die klinkt als een klok in het landschap van de VW Fun Cup powered by Hankook. De vzw, die zich dagelijks inzet voor de bescherming van de koper en de legale praktijken van de handel in tweedehands auto’s door het bestrijden van kilometertellerfraude, is een hoofdrolspeler in de Biplace-categorie, waar klanten en genodigden de wedstrijd van binnenuit kunnen ontdekken.

Na een gedeeltelijk programma in 2020 en 2021, staat de #365 Car-Pass LRE by DRM aan de vooravond van een volledig seizoen in het kampioenschap voorbehouden aan de populaire racekevers. De wit-groen-gele bolide is een vijfvoudige kampioen bij de Biplaces en mikt op een zesde titel in 2022. “We zijn er inderdaad het hele jaar bij”, glimlacht Miguel Coppieters, vanaf het eerste uur de bezieler van het avontuur bij Car-Pass. “Het is echt een plezier om voltijds aan de start te staan in de VW Fun Cup, na de voorbije maanden tijdens talrijke races verstek te hebben gegeven. Nu de gezondheidsmaatregelen gelinkt aan de Covid 19-pandemie versoepeld zijn, zijn we in staat om veel eenvoudiger passagiers te ontvangen, wat voor ons een opluchting betekent. Klanten en genodigden meenemen in het hart van de wedstrijd is uniek ter wereld en typisch voor de VW Fun Cup. Dat moet zo toegankelijk mogelijk blijven.”

Aan het stuur vinden we gekende gezichten voor Car-Pass en DRM Motorsport. Miguel Coppieters, Philippe Reynens en Gauthier Engisch, de afgelopen jaren drie auteurs van de titels van de #365, tekenen eens te meer present en worden vergezeld door Stéphane Lémeret voor het leeuwendeel van de races. Ze zullen echter ook een nieuwe teamgenoot ontvangen die ze bijzonder goed kennen. “We worden versterkt door Philippe Denis, die vorig jaar op de #199 uitkwam”, onthult Miguel. “We kennen hem erg goed, want in het verleden was hij een van onze tegenstanders in de Biplace-categorie aan het stuur van de #361. Bij de zoektocht naar nieuwe rijders, viel ons oog meteen op hem en op zijn ervaring, zijn snelheid en goed humeur. Met zijn versterking, hopen we een hoofdrol te spelen bij de Biplaces en, waarom niet, een zesde titel veroveren in de VW Fun Cup powered by Hankook.”

Afspraak op 19 en 20 maart op het Circuit Jules Tacheny de Mettet om niet alleen de #365 Car-Pass LRE by DRM, maar ook de andere wagens van DRM Motorsport in actie te zien!

Bron: VW Fun Cup

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

NLS 2: Tweede overwinning in twee races voor de BMW M4 GT3

De BMW M4 GT3 was opnieuw de snelste in de tweede race van het seizoen van de Nürburgring Endurance Series (NLS). Nadat ROWE Racing...

Georg Linnamäe leider na de openingsronde

Het was een emotioneel moment voor de leden van Ecurie Bayard toen de Est Ott Tänak van start ging voor de eerste lus van...

Opnieuw een vol startveld voor de Porsche Carrera Cup Deutschland 

De Porsche Carrera Cup Deutschland begint zijn nieuwe seizoen van 27 tot 29 april op Spa-Francorchamps in België. Dit jaar staan er 32 Porsche...
error: Content is protected !!