Eerste officiële tests DTM-platform op Hockenheim

De eerste ontmoeting van het seizoen 2022: DTM, evenals DTM Trophy, DTM Classic en BMW M2 Cup, ontmoeten elkaar voor de eerste officiële test van het DTM-platform van maandag 4 april tot en met donderdag 7 april.

Op dinsdag en woensdag (5 en 6 april) staat de test volledig in het teken van de DTM. Met 29 ingeschreven coureurs uit 14 landen en GT-raceauto’s van Audi, BMW, Ferrari, Lamborghini, Mercedes-AMG en Porsche, presenteert de al lang bestaande serie het grootste en meest internationale deelnemersveld sinds de nieuwe start in het jaar 2000.

De talentenpool DTM Trophy test op maandag (4 april), terwijl DTM Classic en de BMW One-make Series op donderdag (7 april) het circuit delen.

Voor het eerst worden op alle vier de dagen van deze officiële tests toeschouwers toegelaten, zowel in de paddock als in de infield tribune C, en dat gratis. De 3G-regel (ingeënt, hersteld, getest) is van toepassing.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

FIA WEC: Twee auto’s voor Iron Lynx in de nieuwe LMGT3-categorie

Iron Lynx heeft bekend gemaakt dat het zal deelnemen aan het FIA World Endurance Championship van 2024, waarbij het team twee Lamborghini Huracán GT3...

John Wartique: “Aan de finish van de Spa Rally staan was al een overwinning op zich”

Door de finish van de Spa Rally te halen bereikten John Wartique en Maxime Andernack het doel dat ze zich voor de start van...

Jimmy D’hondt pakt zijn tweede titel in de BRC Master Cup

Door de afwezigheid van de Nederlanders Roger Hodenius en Jos Verstappen had Jimmy D'hondt aan een 14de plaats in de Spa Rally voldoende om...
error: Content is protected !!