Eerste officiële tests DTM-platform op Hockenheim

De eerste ontmoeting van het seizoen 2022: DTM, evenals DTM Trophy, DTM Classic en BMW M2 Cup, ontmoeten elkaar voor de eerste officiële test van het DTM-platform van maandag 4 april tot en met donderdag 7 april.

Op dinsdag en woensdag (5 en 6 april) staat de test volledig in het teken van de DTM. Met 29 ingeschreven coureurs uit 14 landen en GT-raceauto’s van Audi, BMW, Ferrari, Lamborghini, Mercedes-AMG en Porsche, presenteert de al lang bestaande serie het grootste en meest internationale deelnemersveld sinds de nieuwe start in het jaar 2000.

De talentenpool DTM Trophy test op maandag (4 april), terwijl DTM Classic en de BMW One-make Series op donderdag (7 april) het circuit delen.

Voor het eerst worden op alle vier de dagen van deze officiële tests toeschouwers toegelaten, zowel in de paddock als in de infield tribune C, en dat gratis. De 3G-regel (ingeënt, hersteld, getest) is van toepassing.

Bart Woutershttps://www.carsandcurbs.com
The passion for racing cars and speed has been in my blood since I was young. Don't ask me why. From tracking cars on the most iconic circuits, to capturing behind-the-scenes photos of team members working in the pit lane, we bring the action to you through images, written articles and press releases Passion is not something you pursue...it is something that pursues you.

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Related Articles

NLS 2: Tweede overwinning in twee races voor de BMW M4 GT3

De BMW M4 GT3 was opnieuw de snelste in de tweede race van het seizoen van de Nürburgring Endurance Series (NLS). Nadat ROWE Racing...

Georg Linnamäe leider na de openingsronde

Het was een emotioneel moment voor de leden van Ecurie Bayard toen de Est Ott Tänak van start ging voor de eerste lus van...

Opnieuw een vol startveld voor de Porsche Carrera Cup Deutschland 

De Porsche Carrera Cup Deutschland begint zijn nieuwe seizoen van 27 tot 29 april op Spa-Francorchamps in België. Dit jaar staan er 32 Porsche...
error: Content is protected !!